Anastasija Ražnatović, pop pjevačica iz Srbije, kćerka je renomirane srpske folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana. Rođena 25. svibnja 1998. godine u Beogradu. Anastasijino odrastanje oblikovali su njena majka Svetlana Ražnatović, poznata srpska pop zvijezda, i otac Željko Ražnatović Arkan, koji je imao kontroverznu prošlost kao kriminalac, političar i osnivač paravojne formacije. Njen otac je ubijen kada je imala samo dvije godine. Anastasija ima starijeg brata Veljka, kao i polubraću i sestre Vojina, Nikolu, Mihajla, Milenu, Mašu, Sofiju i Anđelu. Tijekom svog odrastanja beskrajnu ljubav nije primala samo od majke već i od tete Lidije.

Danas Tasa živi u prekrasnom španskom gradu Sevilji ali često dolazi u Beograd. Nakon što je njezin suprug u Sevilli operirao koljeno nakon ozljede na utakmici, Anastasija Ražnatović odlučila se rastati s njim.Unatoč zaokupljenosti Nemanjom, obiteljske obveze natjerale su je da se vrati u rodni Beograd. Jučer je posjetila počivalište svog pokojnog oca, a danas su mediji preplavljeni vijestima o transformaciji Anastasije Ražnatović.

Na veliko oduševljenjesvojih obožavatelja, Anastasija Ražnatović, mlada pjevačica, odlučila je transformirati svoj izgled tako što je ošišala svoje raskošne pramenove i odabrala zapanjujuću nijansu mliječne čokolade umjesto dosadašnje tamnosmeđe nijanse. Cecina ćerka marljivo se spremala za premijeru filma “Nedelja”, u kojoj jednu od tačaka izvodi njena mama Svetlana, a crvenim tepihom samouvereno je prošetala pokazujući svoju novu frizuru.


Cecina nasljednica, koja je već duže vrijeme bila odsutna iz domaće javnosti, ovim je izdanjem izazvala veliku senzaciju i razveselio prisutne. Suprug Anastasije Ražnatović Nemanja posebno je cijenio transformaciju u njenom imidžu i pohvalio je na društvenim mrežama. .