Svetlana Ceca Ražnatović, renomirana balkanska superzvijezda, u ekskluzivnom intervjuu za emisiju Jutro na Blicu progovorila je o područjima nesuglasica koje doživljava sa svojom kćerkom Anastasijom. Iako je njihov odnos prvenstveno ukorijenjen u ljubavi i povjerenju, povremeno se javljaju napetosti. Ceca je jako ponosna na svoju djecu Veljka i Anastasiju, ali postoji jedna osobina njene kćerke koju teško prihvata. Naiem Tasa ne cijeni tačnost  uvijek kasni što se Ceci ne sviđa.

Moja kći i ja svađale smo se samo oko jedne stvari: njezinog stalnog kašnjenja. To me potpuno izluđuje. Jednostavno ne mogu shvatiti kako netko može zakasniti na svaku stvar. Bilo je dva puta kad sam je morala ostaviti jer smo morali zajedno posjećivati ​​događaje. Počinjala bih se spremati i pričati o tome od tri popodne.

Njezin bi odgovor uvijek bio: “Bez panike, zašto si tako napeta?” Upozorila bih je: “Spremi se ili ću otići bez tebe”, i upravo sam to učinila. Nitko nas neće čekati. Ja nikad ne kasnim. Zapravo, uvijek sam ispred svih ostalih bez obzira gdje trebamo biti. Ja sam potpuno spremna puno ranije, dok me ona i dalje zadirkuje i kaže: “Naravno da si spremna dva sata prije nego što trebamo krenuti.”

 

U području veze majka-kći, te su pojave sasvim tipične i svojstvene. U nedavnom opširnom intervjuu  Ceca je otvoreno izrazila svoju duboku ljubav prema ćerki i podelila joj iskrene želje u narednoj godini. Imam nekoliko želja na umu. Prvo, nadam se da će Anastasija i Nemanja dočekati prinovu u svojoj obitelji. Drugo, željna sam završetka albuma i realizacije projekta Ušće. Osim toga, žudim za desetodnevnim bijegom, iako predviđam da će ga zamijeniti odmor u toplicama, okružena umirovljenicima.