Jedna od najpopularnijih pop pjevačica u regiji Marija Šerifović je nedavno postala majka o čemu su mediji u regiji izvještavali danima. Njoj se želja ostvarila zahvaljujući surogat majčinstvu a mali Mario je rođen u Americi. U  pratnji mame i bake stigao je prvom klasom avionom u Beograd i počeo je svoj život u stanu pjevačice. Marija Šerifović ima tu sreću da ima potrebnu pomoć.

 

Ni nakon nekoliko tjedana otkako je odjeknula vijest da je Marija Šerifović postala majka preko surogata, interes javnosti za njezina sina ne jenjava. Početkom prosinca Marijin dugoočekivani san postao je stvarnost kada je na svijet poželjela dočekati svog sina Maria. Od tada su se pokrenule rasprave oko teme surogat majčinstva, uključujući s njim povezane troškove, pjevačev izbor kolica i identitet djetetova oca.

 

Prema pisanju Telegrafa, komšije Marije Šerifović pohvalno su se pohvalile njenom nastupu u novoj ulozi, a na račun pjevačice su bile samo pohvale. Promatrajući Mariju i Marija na njihovoj terasi ili u šetnji, susjedi nerijetko primjećuju da se pjevačica često vraća iz trgovine s obiljem dječje hrane ili pelena.Predana svojoj ulozi, pristupa joj s najvećom ozbiljnošću, često je posjećuju prijateljice koje joj pomažu oko bebe.

Nakon udaje, Verica, sada već baka, odlučila je živjeti s Marijom i svojim unukom, a srećom, u tome ima veliku podršku svojih prijatelja. Prema riječima susjeda, Mariju često prati vozač, no s njom se najčešće viđa Jovana Pajić. S obzirom na njihovu blisku vezu, ne čudi što Jovana igra aktivnu ulogu u bebinom životu, čineći sve što može kako bi podržala i pomogla svojoj prijateljici.