Branislav Lečić iz 13-godišnjeg braka s Ivanom Vujadinović ima kćer Anu i sina Ivana. Ana, koja je izvrstan izdanak, nedavno je na svom Instagram profilu objavila sliku svoje majke, ponosno pokazujući kako nevjerojatno sliči. O bivšoj supruzi Branislava Lečića mediji se nisu bavili, no glumica je uspjela zapanjiti sve otkrivši svoju novu partnericu, koja joj je inače majka. Lečić i Ivana brak su raskinuli 2007. godine zbog optužbi za prijevaru kako su pisali mediji.

Nakon rastave, gradom su počele kružiti glasine da je Ivana Branislava zamijenila stjuardom, što je navodno dovelo do kraja njihove veze. No, i Lečić i njegov bivši partner odbili su komentirati te optužbe. Glumac je nakon razvoda vrlo brzo otkrio novu ljubav u vidu voditeljice Nine s kojom se oženio i s njom dobio sina, da bi se na kraju razišli.

Trenutačno Lečić uživa sa svojom djevojkom Jelenom, 38-godišnjom asistenticom na fakultetu koja se bavi crtanjem i ilustracijom. Mediji su upirali prstom u Mariju Vicković, Lečićevu kolegicu, kao glavnog inspiratora kada se razveo od Nine Radulović. Izvor ovih glasina proizašao je iz njihove zajedničke prisutnosti u Australiji, gdje su bili na zajedničkoj turneji za kazališnu produkciju i zajedno su se fotografirali.

‒ Svatko od nas posjeduje mrežu društvenih veza, što rezultira stvaranjem različitih narativa usredotočenih na različite fotografije. Ovaj fenomen ostaje neizbježan; svaki pokušaj da ga opovrgnem bio bi uzaludan trošak moje energije koju radije usmjeravam na druge pothvate – kratko je izrazila Marija ovom prilikom.

O emotivnim iskustvima zanosne Podgoričanke, rođene 1980. godine, dostupno je vrlo malo podataka. Snimiti glavnu ulogu uz Baneta Trifunovića u filmu “Pogled s Eiffelovog tornja” bilo joj je zapaženo postignuće u nepunih 25 godina. No, ono što je istinski zaokupilo pažnju mnogih gledatelja je neosporna “kemija” između njezinih likova. i liječnika kojeg tumači poznati glazbenik Darko Rundek. Ova zadivljujuća veza postala je tema naslovnica, a fraze poput “Marija je očarala Rundeka” postale su sinonim za film.