Popularni voditelj Amidži šoua je trei puta stao na ludi kamen što dovoljno govori o tome koliko je njegov ljubavni život buran. Prije mjesec dana je po drugi put postao otac još jednog dječaka kojeg su nzvali Perun. Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina nedavno su na svijet poželjeli sina Peruna. Unatoč okupiranoj brizi o bebi i oporavku, Mina ipak uspijeva pronaći vremena za razne kućanske aktivnosti.Iako je njezin privatni život uglavnom obavijen velom misterija, nedavno je odlučila otkriti neke detalje putem društvenih mreža.Nakon što je objavila fotografiju na svom Instagram storiju, Mina je iskoristila priliku da odgovori na mnoštvo pitanja uz pomoć leksikona, gdje je otkrila da je nakon vjenčanja ponijela prezime Amidžić.

 

Uz otkrivanje identiteta svojih roditelja, nastavila je dijeliti informacije o svoje dvoje braće i sestara, datum rođenja i nevjerojatnu činjenicu da se prepušta osvježavajućem tuširanju čak 17 puta dnevno. Što se tiče njezinih vrlina, ponizno je priznala svoje dobre namjere dok je zaigrano priznala mnoštvo nesavršenosti, zbog čega nije mogla istaknuti samo jednu manu.

Otkako je Perun došao na svijet, dinamika Mininog i Ognjenovog braka doživjela je značajnu transformaciju. Poznati par ispunjen je neizmjernom srećom zbog dolaska njihovog dragocjenog zamotuljka radosti.

Mina se posebno ispunjava u ulozi majke i svim srcem se posvećuje svom sinu, stalno ostajući uz njega. Ova nepokolebljiva predanost odražava se u njezinim bezbrižnim šalama o odjeći koju preferira, često šaleći se da je njezin vjerni kućni ogrtač postao njezina odjevna kombinacija. Uostalom, njezin fokus prvenstveno se vrti oko obiteljskih šetnji, budući da se trenutno ne usuđuje puno dalje od toga.

Nestrpljivo iščekivanje Minina povratka na posao susreće se s nesretnom stvarnošću da će proći dosta vremena prije nego što se ona bude mogla potpuno oporaviti i dok Perun ne dosegne određenu fazu rasta. Srećom, Mina ima nepokolebljivu podršku supruga Ognjena, koji pomaže u brizi oko bebe. Osim toga, njezina majka, vrlo cijenjena kardiologinja, također joj pomaže.

 

Matija, sin Ognjena i manekenke Danijele Dimitrovske, jako voli svog mlađeg brata Peruna i voli provoditi vrijeme s obojicom.

  • Početkom marta Ognjen i Mina su na svijet poželjeli dobrodošlicu sinu Perunu, a tokom intervjua za medije proslavljeni voditelj otvoreno je izrazio svoje emocije.

Amidžić je izrazio veliku sreću, teško mu je bilo što dalje artikulirati. S obzirom na to da sam samo dan ranije vidio novorođenče, to je iskustvo bilo posebno značajno. Čvrsto vjeruje da je to ultimativni razlog postojanja, jer nema senzacije koja ga nadmašuje. Pogled na bebu zaista izaziva strahopoštovanje i ostavlja bez teksta.

Biografija:

  • Budući da je bio najstariji muškarac u svojoj obitelji, njegova ga je baka obožavala, što je rezultiralo prilično popuštenim odgojem. Tijekom svog školovanja u osnovnoj i srednjoj školi, bio je poznat kao pomalo buntovnik, nezainteresiran za akademsko bavljenje. Unatoč tome, njegovo je djetinjstvo bilo ispunjeno radošću, a odgajan je u poticajnom okruženju. Uz studij, bavio se i trenerskim poslovima rukometa i nogometa.

Uz svoje sportske napore, razvio je strast prema glazbi, savladavši gitaru i bubnjeve. Njegov odnos s mlađom sestrom Majom uvijek je bio skladan, a povezivala ih je čvrsta veza. U početku je studirao povijest, ali su ga profesionalne obveze natjerale da napusti studij. No, kasnije je upisao Fakultet za medije i komunikacije na Singidunumu. On je 2002. godine uplovio u ljubavnu vezu s Milicom Marković, koja je u to vrijeme bila istaknuta voditeljica Dnevnika RTV Pink.

 

Na kraju je Milica prešla u ulogu direktorice PR službe Telekoma. U lipnju 2006. izmijenili su zavjete na svečanosti održanoj u manastiru Kaona kod Šapca, nakon čega je uslijedilo veselo slavlje u restoranu “Kovač”. Nažalost, nakon četiri godine braka odlučili su se sporazumno razići. U siječnju 2010. Ognjen se susreo s Danijelom Dimitrovskom, jednom od najuspješnijih srpskih manekenki. Njihova je veza procvjetala nakon Danijelinog gostovanja u Ami G Showu, a ubrzo su zajedno krenuli na romantično putovanje.

Njihove zaruke dogodile su se na pješčanoj obali Beleka, popularnog turskog ljetovališta. Potom su u svibnju 2012. godine izmijenili zavjete u Crkvi Rođenja Blažene Djevice Marije u Zemunu, a potom je svečanost održana u renomiranom restoranu “Glamour”. Slavlju je nazočilo oko 250 uzvanika koje je uz vesele melodije zabavljao “Alegro band”. Mlada je izgledala blistavo u pomno izrađenoj vjenčanici Vere Vong, poznate španjolske dizajnerice. Dana 29. studenoga 2013. njihovo se veselje umnožilo dolaskom sina Matije. Danijela je njihov zamotuljak radosti rodila u cijenjenoj bolnici “Medigrup”, a ovom posebnom trenutku prisustvovao je i Ognjen.