Sestre Rodić iz Titela u Srbiji zovu srpskim Kardašijankama a dvije od njih tri su, kako bi se to u narodu reklo, dobro udale. Bogdana je tako snaha poznate pjevačice Cece Ražnatović dok Bojana Gocu Božinovsku zove svekrvom. Povodom trideset trećeg rođendana Nataše Rodić, obitelj se okupila na svečanoj večeri, osim muških članova. Naravno, bila je tu i Bogdana, no neočekivano prisustvo Danijele Rodić sve je zateklo.Zbog njezina statusa marljive žene koja je duboko uključena u obiteljski posao, obično se pretpostavlja da žene poput nje imaju malo vremena za osobnu njegu i dotjerivanje.

No, izgled Danijele Rodić izjalovio je ta očekivanja. Unatoč brojnim obvezama, među kojima je i slava njezinih kćeri, posebice Bogdane, potrudila se poboljšati svoj izgled. Zbog toga je trudna Bogdana, koja trenutno čeka svoje treće dijete, ostala u potpunosti zasjenjena zapanjujućom transformacijom svoje majke.

Danijela Rodić djeluje mlađahnije u odnosu na svoje nasljednice, što joj, vjerujemo, predstavlja veliki ponos.U iščekivanju dolaska trećeg sina, Bogdana Ražnatović priprema veselo slavlje na kojem će se okupiti cijela obitelj kako bi obilježili ovu posebnu prigodu.

  • Prošlog studenog Veljko Ražnatović napravio je pravu pometnju na Instagramu podijelivši fotografiju svojih sinova Željka i Krstana, popraćenu srdačnim natpisom kojim je najavio skori dolazak novog brata Ilijana.

Danijela, Bogdanina majka, izrazila je oduševljenje što je baka i želju da ima što više unučadi.Izražavajući želje za svoje kćeri, Danijela Rodić je podijelila nadu da svaka od njih ima troje djece. S ponosom je spomenula unuka Željka, koji pripada njezinoj kćeri Bogdani, a proslavila je i nedavno rođenje unuka Zorana, kojeg je rodila njezina kći Bojana. Samouvjereno je izrazila uvjerenje da će Bojana nastaviti širiti svoju obitelj.

Gledajući dalje, Danijela je izrazila očekivanje da će sve većem broju unučadi pridonijeti i njezina nevjenčana kći Nataša. U konačnici, cilj joj je imati ukupno devetero unučadi. Danijela se zatim osvrnula na svoj iznenađujući put do poznate pjevačice, priznavši da nije očekivala takvu popularnost.

“Uistinu je nevjerojatno koliko je sudbina odigrala ulogu u mom rođenju pored Cece i Goca. Nitko od nas nije mogao predvidjeti ovu jedinstvenu vezu”, rekla je, ističući da iza toga nema bilo kakve namjere. Nadalje je istaknula svoju blisku vezu s obje osobe prije njihovog zajedničkog postojanja.

 

  • Poznate sestre iz Titela, sestre Rodić, stekle su široku afirmaciju u Srbiji. Njihova prisutnost na društvenim mrežama, uključujući njihov izgled, stil i cjelokupni imidž, izazivaju značajnu pozornost i generiraju brojne komentare.

Najbrojnija sestra Rodić svakako je Bogdana Ražnatović (bivša Rodić), koja se u studenome prošle godine vjenčala s Veljkom Ražnatovićem, a 3. lipnja poželjela im je sina Željka. Bogdana ima zadivljujući imidž, a pohvale je zaslužila svojim staloženim držanjem u javnim nastupima.

Modni entuzijasti zabilježili su njezin suvremen i osebujan stil koji se pomno prati od veljače 2018. kada je njezina veza s Veljkom postala tema rasprava. Njezine objave vezane uz vjenčanje, kao i one nakon vjenčanja, privukle su značajnu pozornost, unatoč tome što preferira privatniji život.

Značajan aspekt njezine životne priče je uspješno završen studij financija i računovodstva na Višoj poslovnoj školi, nakon čega slijedi odgovorna odluka da radi kod svojih vrijednih i cijenjenih roditelja Bogdana i Danijele.

Bogdana nastavlja s zadivljujućim nastupima, a vrijedno je istaknuti fascinantne aspekte njezinih sestara prije medijske pomame. Budite uvjereni, svaki će detalj zaokupiti vaš interes.

 

Bojana Rodić, simpatična osoba, diplomirana je pravnica i savladala je umijeće samoprezentacije na Instagramu. Njezina zadivljujuća prisutnost na platformi očarala je mnoštvo pojedinaca mnogo prije nego što je stekla priznanje šire publike.

  • Od 2017. godine Bojana je aktivna korisnica Instagrama. Svaka fotografija koju podijeli na ovoj popularnoj platformi odiše neospornom privlačnošću.

Luksuzni život Bojane Rodić bio je pun putovanja u daleke, očaravajuće krajeve u koje je pedantno zalazila, pokazujući svoju neustrašivu prirodu. Žena od akcije… I u sadašnjem trenutku, dok javnost pomno prati svaki njezin korak, odiše aurom poletne mlade žene.

Kraljica selfija Bojana pokazuje da je upoznata sa gotovo svim trendovima na ovoj popularnoj društvenoj mreži. Međutim, njezina stručnost nadilazi samo modu. Jasno je da posjeduje istančan osjećaj za stil, što dokazuje i njezinim besprijekornim odjevnim kombinacijama koje je prikazala na Instagramu. No, čini se da nam sprema još veća krojačka iznenađenja.

Objavljeno je da je Bojana na dan kada je njena sestra poželjela dobrodošlicu na svijet Željku izgledom nevjerojatno podsjećala na Cecu Ražnatović. Video iz 2017. godine potvrđuje da Bojana nije samo ljubiteljica modnog smisla balkanske zvijezde, već i njenog glazbenog talenta.

U svojoj objavi na Instagramu izrazila je svoj entuzijazam za uživanje u životu punim plućima, dok je također podijelila svoju naklonost prema Miamiju kao ultimativnom odredištu za odmor. Međutim, moguće je da su se njezine sklonosti od tada promijenile.