Nakon što je Angelina Jolie, poznata glumica i producentica, uljepšala brodvejsku premijeru “The Outsiders”, internetom je preplavila bujica obožavanih komentara koji su je proglasili oličenjem ljepote. U društvu svoje 15-godišnje kćeri Vivienne Jolie Pitt, koja nevjerojatno sliči svom slavnom ocu Bradu Pittu, Jolie je odisala elegancijom na crvenom tepihu. Vrijedno je napomenuti da je Jolie sama producirala mjuzikl, čime je dodatno obogatila svoj impresivan repertoar. Prema intervjuu za časopis People, glumica je otkrila da je Vivienne nedvojbeno najveća kazališna entuzijastica i prava obožavateljica.

  • Glumicu dosljedno ispravlja i podsjeća na njihove obveze, naglašavajući važnost pridržavanja plana. Vivienne svojoj ulozi pomoćnice pristupa s najvećom ozbiljnošću, što je čini prilično zahtjevnom. Vivienne je odigrala značajnu ulogu u pomaganju svojoj majci u stvaranju cijele predstave, prvenstveno blisko surađujući s glazbenim skladateljem Justinom Livajnom. Za premijeru se tinejdžerica odlučila odjenuti nevjerojatno slično Justinu, odlučivši se za radnički plavi kombinezon. Naprotiv, Angelina je na premijeru ušla odjevena u blistavu zlatnu haljinu, elegantno ogrnutu bogatim smeđim ogrtačem. Unaprijeđujući svoju kombinaciju, okitila se svjetlucavim zlatnim naušnicama i obula bordo lakirane kožne sandale. Pažljivi promatrači nisu mogli ne primijetiti suptilnu transformaciju njezine boje kose, primjećujući kako je zapanjujuća izgledala na njoj.

Oduševljeni fanovi na društvenoj mreži X ne mogu suzdržati strahopoštovanje dok izražavaju svoje divljenje ljepoti koja ostavlja bez daha koju pokazuje subjekt. “Sama ljepota dovoljna je da se smrzneš”, uzvikuje jedan obožavatelj, dok se drugi čudi kako se ljepota subjekta samo pojačava s vremenom. “U ovom trenutku, njezina je ljepota doista bez premca”, rekla je druga obožavateljica. Bez sumnje, tema će zauvijek nositi titulu najljepšeg prizora koji će krasiti poglede javnosti.

  • “Je li uopće moguće da netko bude ovako nevjerojatno lijep?” razmišlja obožavatelj, nesposoban dokučiti stvarnost takve ljepote. Ne može se poreći da je Angelina Jolie istaknuta figura u industriji zabave koja osvaja publiku diljem svijeta. Međutim, njezin osobni život bio je opterećen kontroverzama, osobito u području ljubavi i seksualnosti. Javnost je dosljedno pokazivala veliku znatiželju glede ovog aspekta njezinog postojanja. Angelina je od malih nogu pokazivala nestašnu i jedinstvenu narav koja ju je izdvajala od vršnjaka. Tijekom školovanja u osnovnoj školi postala je članica grupe djevojčica koje su se bavile maltretiranjem dječaka. Angelina je, zajedno s bratom i majkom, živjela skromno, često oblačeći rabljenu odjeću. Zbog vitkog stasa i istaknutih usana postala je meta bespoštednog zadirkivanja vršnjaka.

Tražeći utjehu i kreativni odušak, počela je pohađati satove glume u dobi od 11 godina. Kako je odrastala, otisnula se u svijet modelinga, nadajući se uspjehu. Nažalost, njezina karijera modela nije procvjetala, što ju je navelo da se povuče u sebe i naposljetku napusti svoje glumačke potrage. Usred svoje buntovničke faze, prihvatila je gotičku estetiku, kitila se crnom odjećom i bojala kosu u živahnu nijansu ljubičaste. Uz svog tadašnjeg dečka posjećivala je rock koncerte, uranjajući u pulsirajuću energiju glazbe.

  • Međutim, nakon dvije godine, osjetila je potrebu ponovno zapaliti svoju strast prema glumi. Boreći se s unutarnjim nemirom i hvatajući u koštac s izazovima mentalnog zdravlja, donijela je tešku odluku da pribjegne samoozljeđivanju, koristeći nož kao sredstvo suočavanja. Tijekom intervjua za televiziju CNN, Angelina je otkrila svoj afinitet prema skupljanju noževa i njihovom držanju nadohvat ruke. Priznala je da joj je čin rezanja i samoozljeđivanja, uz popratnu bol, davao osjećaj vitalnosti. Bio je to oblik terapije zbog kojeg se osjećala oslobođenom. Angelina je priznala da je eksperimentirala s raznim narkoticima, poput kokaina, ecstasyja i LSD-a, no najviše joj je odjeknuo heroin. Srećom, spas joj je došao u obliku britanskog glumca Johnnyja Leeja Millera s kojim se susrela tijekom rada na filmu ‘Hakeri’.

Odigrao je ključnu ulogu u njezinu spašavanju iz dubina ovisnosti o drogama. Razdoblje njezine adolescencije pokazalo se prilično burnim i za Angelinu i za njezinu majku. Naime, kada je Angelina imala samo godinu dana, njezini su roditelji raskinuli brak. Njezin otac Jon Voight glumac je, dok je majka Marcheline Bertran odlučila napustiti glumačku karijeru kako bi se posvetila odgoju Angeline i njezina brata Jamesa. Angelina Jolie zbog oca je proživjela ogromne poteškoće.

Osvrćući se na svoju prošlost, otkrila je: “Tijekom mojih ranih godina, moj tata je živio u istom gradu, ipak je uvijek bio fizički prisutan, ali emocionalno udaljen. Sjećam se jedne školske priredbe prije Božića na kojoj smo ga ugledali, ali se nije ni oprostio od nas. Nikada nije pokazivao osobine brižnog oca”, rekla je u tom razdoblju zanosna glumica.