Ceca Bojković, općepoznata osoba, dosljedno se zalaže za transparentnu vezu s medijima. Za razliku od brojnih javnih osoba koje radije skrivaju aspekte svog osobnog života, ona odlučuje otvoreno dijeliti detalje, koristeći to kao mehanizam za suočavanje s vlastitom tjeskobom. Nedavno su njezine izjave izazvale značajnu pozornost na raznim platformama društvenih medija, potaknuvši široku raspravu među roditeljima. Jednoglasno se slažemo da iskustva naše djece nedvojbeno ostavljaju dubok utjecaj na naše živote, koji nadilazi njihovo shvaćanje. Posljedično, svaki djelić boli i poteškoća s kojima se susreću postaje izvor nevolje i brige za nas.

Renomirana u sferama domaćeg kazališta i kinematografije, Svetlana Bojković zauzima mjesto najvećeg poštovanja u ovoj industriji. Kao majka cijenjene glumice Cece Bojković pružala je nepokolebljivu podršku svojoj kćeri na njezinom putu. Prema riječima same proslavljene dive, izdržala je iste kušnje i nedaće s kojima se suočila i njezina nasljednica, što je samo pojačalo emocionalni teret. Njezin najveći izvor sreće pojavio se kada je njezina kći, Kaja, postigla jedino priznanje koje je izmaklo njezinoj vlastitoj slavnoj karijeri.

Kao majka, doživjela sam neizmjerno oduševljenje dok sam gledala svoju kćerku kako prima prestižnu Sterijinu nagradu, priznanje koje ja sama nikada nisam dobila. Ovaj je trenutak imao duboki značaj za mene, jer je označavao izvanredno postignuće mog djeteta. Ceca Bojković jednom je podijelila svoje uvjerenje da Bog, kada želi procijeniti nečiju predanost glumačkom zanatu, dirigira put na kojem i roditelj i dijete postaju glumci. Na putu do porođaja ćerka Cece Bojković nailazila je na brojne prepreke i iskušenja.

Tijekom intervjua za “Gloriju” glumica je izrazila svoju duboku zahvalnost za nepokolebljivu podršku koju je dobivala od svog supruga i mene tijekom svog putovanja s Kajom. Trijumf nad ovim izazovom donio joj je golem osjećaj radosti. Priznaje da nemaju svi tu sreću imati djecu, ali naglašava da se ispunjen život ipak može živjeti i bez njih. Dok je imati unuke koji će nastaviti obiteljsku ostavštinu nedvojbeno dragocjeno iskustvo, utjehu pronalazi u spoznaji da je njezin život, isprepleten s Katarininim, sam po sebi zaista nevjerojatna nagrada. Svako postignuće i težnja kojima je težila imali su dubok utjecaj na njezino postojanje, osjećaj koji je jednom opisala kao božanski blagoslov po Kayinom dolasku na ovaj svijet.

Čežnja za novim životom bila je duboko ukorijenjena u meni, ali moj put prema majčinstvu nije bio bez prepreka. Međutim, kad sam otkrila svoju trudnoću, prigrlila sam je kao božanski dar. Čisto oduševljenje koje je preplavilo moje srce bilo je nemjerljivo. Tijekom cijele trudnoće moj um je bio obuzet samo pozitivnošću. A kada je došlo vrijeme za isporuku, osjećao sam se kao transcendentan trenutak. Naprosto nema usporedbe u ovom golemom svemiru s silnom valom emocija koje su me obuzele kad sam čuo prvi plač moje voljene Kaje, rekao je Bojković. Katarina Žutić već desetljeće uživa u ispunjenoj vezi s glazbenikom Nemanjom Aćimovićem, nakon prethodnog četverogodišnjeg braka sa Sašom Lazarevićem. Tijekom brakorazvodne parnice otvoreno je priznala da je nezainteresirana za ljubavne veze s muškarcima.