Bojan Tomović je objavom na Instagramu otkrio da uskoro ulazi u svetu bračnu vezu. Bojan Tomović, proslavljeni pjevač, sprema se vjenčati sa ženom albanskog podrijetla. Kružile su glasine da su se prvi put susreli tijekom boravka na psihijatrijskom odjelu, gdje su bili na liječenju od alkoholizma i bipolarnog poremećaja. Međutim, Tomović je nakon toga pojasnio da su te informacije lažne i proizlaze iz nesporazuma.

  • Otvorio je priču o svojoj tekućoj borbi s depresijom i bipolarnim poremećajem, rekavši da je tražio pomoć od klinika koje koriste elektrokonvulzivnu terapiju za stimulaciju serotonina i drugih hormona koji izazivaju sreću kada se tradicionalni antidepresivi pokažu neučinkovitima. Unatoč zbrci oko njegovog privatnog života, Tomović je izrazio uzbuđenje zbog skorog braka. “Dopustite mi da razjasnim sve zablude – ne ulazim u brak, niti sam trenutno u vezi s bilo kojom osobom ženskog spola. Identificiram se kao biseksualac”, izjavio je. Inače, Tomović je ranije danas na svom Instagram storyju podijelio sliku žene, zbog koje su kružile glasine da će upravo ona izgovoriti znakovitu riječ “da”. Kao što je ranije dokumentirano, pjevač je nekoliko puta pokušao sebi oduzeti život i posljedično je proveo neko vrijeme u psihijatrijskoj ustanovi.

Bojan se, uvažavajući svoje stanje, aktivno bori protiv njega. Nedavno se vratio svojoj glazbenoj karijeri i postoji rašireni optimizam da će njegovi nastupi i interakcije s publikom pozitivno pridonijeti njegovom blagostanju. On je 8. ožujka nastupio s tamburašima u jednom somborskom restoranu te se, unatoč prisutnosti antialkoblokatora, jako alkoholizirao. Kontaktirali su hitnu službu kako bi mu pomogli dok se borio da povraća. Bojan je otvoreno priznao da se trovao kombinacijom esperala, rakije i lijekova za bipolarni poremećaj i bolove.

  • Te su ga tvari, primijenjene uz pomoć adrenalina, na kraju oživjele. Da biste saznali više o njegovom iskrenom računu, kliknite ovdje. Bojan Tomović, talentirani pop-folk umjetnik iz Crne Gore i Srbije, nije samo pjevač već i vješt tekstopisac i kompozitor. Rodno mjesto mu je Sombor, odakle je i došao na svijet 25. studenog 1982. godine. Trenutno živi u Budvi. Strast prema glazbi u Bojanu se javila u ranoj mladosti i odvela ga u srednju glazbenu školu gdje je specijalizirao sviranje harmonike. Tijekom svoje karijere krasio je pozornice brojnih festivala, au tri navrata osvojio je prestižnu titulu pobjednika na cijenjenom dječjem glazbenom festivalu “Proljetna pjesma”. Godine 2005. predstavio je svoj debitantski album “S prijateljima za stolom” koji je postigao izuzetan komercijalni uspjeh. Sljedeće godine nadmašio je vlastite uspjehe izdavanjem “Ko to tamo peva”.

Bojan je nastavio osvajati publiku sljedećim albumima kao što su “Tika Tak”, “The Best Of” i “Pobjeda”. Međutim, od 2014. godine odlučio se povući iz javnosti, a kao razlog svoje odsutnosti naveo je zdravstvene probleme. Bojan Tomović, rođen 1982. u Somboru, djetinjstvo je proveo u Kuršumliji. Porijeklom s Cetinja, obitelj Tomović nosila je prezime Moštrokol dok ga zbog straha od krvne osvete nisu odlučili promijeniti. Uzeli su prezime Tomović, koje je pripadalo jednom od njihovih predaka.

  • Bojan je u intervjuu otkrio da mu je otac kao vrlo mlad poklonio prve violine. Ubrzo nakon toga počeo je svirati harmoniku. Uz to, savladao je klavir, klavijature i bubnjeve. S uspjehom u osnovnoj školi, Bojan je tijekom srednje škole pohađao i glazbenu školu, smjer harmonika. Od malih nogu sudjelovao je na raznim festivalima, stječući priznanja. Tri godine zaredom, od 1996. do 1998., izlazio je kao pobjednik cijenjenog dječjeg glazbenog festivala “Proljetna pjesma”. Zanimljivo je da je već sa 14 godina svoj talenat ispoljio na uglednim dvoranama poput beogradskog Doma sindikata, novosadskog Spensa, Prištine, Užica, Kladova, Leskovca, Jagodine, Bora i Čačka.

Priznanja su mu dodijeljena za doprinos pjesmama “Bliži se leto”, “Moj deda Solunac”, “Gramatika” te razne druge suradnje s Radetom Vučkovićem i Nenadom Milosavljevićem, poznatijim kao Neša Galija. Potom je sudjelovao na smotrama koje su se održavale u rodnom Somboru, te u Kuršumliji, Prolom banji i raznim drugim mjestima, gdje je postigao višestruka priznanja.