Rođena 13. marta 1996. godine u Titelu, Bogdana Rodić Ražnatović je bivša košarkašica i ekonomista. Poznata je i kao supruga Veljka Ražnatovića, koji je sin poznate folk zvijezde Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana. Bogdanin brak s Ražnatovićem započeo je u novembru 2019. godine, a zajedno imaju dva sina, Željka i Krstana. Iako se Bogdana ranije bavila sportom, pažnju javnosti privukla je tek 2018. kada se saznalo za njenu vezu s Veljkom Ražnatovićem.

Od tada su njihove zaruke i vjenčanje opširno popraćeni u medijima. Unatoč tome što voli privatnost, Bogdana se nekoliko puta pojavila na događanjima uz supruga Cecu i Anastasiju Ražnatović. Međutim na premijeri filma Nedelja se nije pojavila u njihovom društvu. Mnogi su se pitali zašto nije došla sa Tasom i Cecom obzirom da su i one bile prisutne a ni Veljka nije bilo na vidiku.

Bogdana Ražnatović, koja trenutno čeka dijete, zračila je ljepotom na debiju filma “Nedelja”. Unatoč tome što voli izbjeći svjetla reflektora i ne pridružiti se Ceci i Anastasiji Ražnatović na crvenom tepihu, njeno prisustvo nije promaklo pažnji. U pokušaju da se uklopi, Bogdana se svjesno potrudila da zauzme mjesto bez privlačenja pažnje, a na premijeru je došla u društvu dvije bliske prijateljice. Ipak, bilo je nemoguće zanemariti zadivljujuću prisutnost zadivljujuće buduće majke.

Na ovom događaju trudnica Bogdana Ražnatović odlučila se za bordo haljinu koja besprijekorno ističe njenu dječju izbočinu. Kako bi upotpunila svoj komplet, prebacila je šik krzneni kaput preko haljine, odišući kraljevskom elegancijom. Veljko i Bogdana na proljeće će dobiti trećeg sina kojeg su od milja nazvali Ilijan.