Dušan Vasilić bio je prvi suprug Seke Aleksić. Seka Aleksić, poznata folk zvijezda, trenutno je u sretnom braku sa Veljkom Piljikićem i zajedno imaju dva sina. Obitelj joj je na prvom mjestu u životu i svim srcem joj se posvećuje. No, malo tko zna da se Seka Aleksić ranije udala s 19 godina. Protiv volje svoje majke, s četrnaest je počela zarađivati ​​nastupajući po raznim mjestima poput barova, vjenčanja i zabava.

  • Njezina strast prema glazbi odvela ju je na putovanje u Švicarsku, gdje se zaljubila, udala i nakon toga razvela u roku od godinu dana. Riječ je o Dušanu Vasiliću, porijeklom iz Bijeljine. Odvažio se u Švicarskoj gdje je krenuo u šestomjesečni pothvat. Međutim, umiješala se ljubav koja ga je natjerala da produži boravak. Ulaskom u instituciju braka shvatila sam da moj izbor partnera nije bio ispravan. S bivšim supružnikom trenutno nemam nikakvu komunikaciju i vezu i ne vidim nikakvo opravdanje za takav odnos, kako je iskreno otkrila za magazin “Gloria”. Nakon toga, Seka je uplovila u romantičnu vezu s menadžerom Zoranom Kovačevićem. Živjeli su zajedno, što je pokrenulo glasine o skorom braku koji se na kraju nikada nije ostvario. Nakon toga razvila je jake osjećaje prema manekenu Mladenu Raduloviću, što je rezultiralo i zarukama, iako je njihova veza prekinuta 2009. godine.

Nedugo nakon toga su joj se putevi ukrstili s kick-boksačem Veljkom Piljikićem. U početku je služio kao njezin tjelohranitelj, ali je brzo postao i dečko i menadžer. Godine 2010. izmijenili su zavjete, dobili dijete i primjer su izvanredne zajednice koju karakteriziraju spokoj, privrženost i blaženstvo. Seka, poznata i kao Svetlana Aleksić Piljikić, renomirana je pop-folk i turbo-folk pjevačica porijeklom iz Srbije. Rođena 23. aprila 1981. godine u Zvorniku, etablirala se kao jedna od najomiljenijih i komercijalno najuspješnijih umjetnica na našim prostorima.

  • Sekini roditelji, Ibrima i Milorad, uz brata Nedžada čine njenu užu obitelj. U godinama školovanja pohađala je Osnovnu školu “Mitar Trifunović Učo”, gdje je njen pjevački talent došao do izražaja uključivanjem u školski zbor. Nakon razvoda roditelja, Seka je ostala s majkom i bratom u rodnom Zvorniku. No, zbog rata su bili prisiljeni pobjeći u Banju Koviljaču i na kraju su se nastanili u selu Lipolist kod Šapca. Seka je upisala srednju poljoprivrednu školu, ali ju je napustila 1996. godine. Kako bi ublažila financijske poteškoće u kojima je bila njezina obitelj, počela je nastupati po kafanama. Unatoč tome što je završila srednju frizersku školu kako bi ispunila majčine želje, nije nastavila karijeru u tom smjeru. S 19 godina odlučila se preseliti u Švicarsku, gdje je svoje talente iskazivala u raznim diskotekama i klubovima. Nakon povratka u Bijeljinu 2002. godine, sudjeluje na renomiranom festivalu narodne glazbe Moravski biser u Ćupriji.

Upravo je na tom događaju pokazala svoj talent zadivljujućom izvedbom pjesme “Idealno tuvoja”, čime je osvojila prestižnu prvu nagradu. Nakon uspjeha, nastavila je suradnju s Grand produkcijom kako bi izdala album pod nazivom “Idealno tuvoja”, na kojem se nalaze istaknute pjesme poput “Da sam muško” i “U kafani full of smoke”. Pjevačica je s 19 godina stupila u brak s pet godina starijim muškarcem Dušanom Vasilićem. Nažalost, njihova zajednica je bila kratkog vijeka, a Dušan je tvrdio da mu bivša supruga duguje 40.000 eura koje je uložio u njen album.

  • Seka je 2003. godine započela romantičnu i profesionalnu vezu s menadžerom Zoranom Kovačevićem. Živjeli su zajedno i kružile su glasine da su na rubu vjenčanja; međutim, njihovoj vezi je došao kraj 2008. godine. Pjevačicin otac tvrdio je da ju je Zoran iskorištavao i izdao s drugim muškarcem, no Seka je oštro opovrgla te optužbe. Zatim se upustila u laganu romansu s manekenom Mladenom Radulovićem koji se pojavio u spotovima za njezine pjesme “Aspirin” i “Boli stara ljubav”. Iako su se zaručili, razišli su se 2009. Samo dva tjedna kasnije sudbina ju je spojila s profesionalnim kickboksačem Veljkom Piljikićem, koji je Mladenov prijatelj iz djetinjstva.

Seka mu je ponudila mjesto svog osobnog zaštitara, a on je ubrzo postao ne samo njezin emotivni partner već i menadžer. Seka i Veljko su 12. rujna 2010. izmijenili zavjete i spojili brak. Veseli događaj zbio se u renomiranom beogradskom restoranu Franš. Mnoštvo estradnih osoba, uz oko 150 cijenjenih pojedinaca, bilo je nazočno. Seka, okićena u četiri različite haljine, plijenila je pažnju svih. Naime, kum joj je bio Saša Tošić.