Glumac Miloš Biković i njegova vjerenica Ivana Malić  su dobili dječaka kojem su dali ime Vasilije. Prema glumčevim riječima, obitelj će imati dvije rezidencije, jednu u Srbiji i jednu u Moskvi, ali će prvih nekoliko mjeseci maleni Vasilije biti u Beogradu. Time se Miloš Biković pobrinuo da njegov dom bude potpuno spreman za dolazak sina. Dok je Miloš poznat po tome što drži privatni život i strogo ograničava pristup svom stanu, podijelio je nekoliko fotografija koje su pružile uvid u njegov životni prostor.

 

Imali smo priliku svjedočiti primamljivom ambijentu rezidencije Miloša Bikovića. Pogled na njegovu obiteljsku kuću pokazuje zbirku ikona koje krase zidove iznad kamina, uz portret Miloša iz filma “Sunčanica”, koji mu je služio kao ulazak na rusko tržište. S obzirom da je Milošev brat na položaju autoriteta u manastiru, ne čudi što su ikone značajno prisutne u glumčevom prebivalištu.

U intervjuu, glumac je izrazio svoju predanost održavanju svoje karijere u Rusiji i otkrio svoj plan da svoje vrijeme podijeli između Beograda i Moskve, osiguravajući da će ga njegova obitelj pratiti tijekom putovanja. Nije poznato kako će to izvesti sa malom bebom ali će vjerovatno pronaći način.

Tijekom emisije “PopTok” Biković je izrazio namjeru iznenaditi svoju obitelj tako što će odletjeti do njihove lokacije. Naglasio je važnost održavanja svog osobnog života i kreacija na kojima je radio tijekom svog postojanja. Umjesto da ih napusti, on planira optimizirati te aspekte i uvesti nove elemente u jednadžbu. Ostanak na jednom mjestu ključan je za njegov razum jer smatra da dijete ne zaslužuje nestabilnog oca. Za postizanje ravnoteže Biković se oslanja na svoju zaručnicu i obitelj, koji mu služe kao uzemljenje i ravnoteža usred njegovih ekscentričnosti.