Već više od 15 godina Anđelka Prpić je prisutna na glumačkoj sceni u Srbiji. Novinarima tabloida njezin je život intrigantan, no glumica uvjerava da se dosad nije susrela s neugodnim susretima s lažnim vijestima. Jedino što je pogađa je kada se šire neistine o njenim voljenima. 2011. godine vjenčala se s Dariom Prpićem, uspješnim ugostiteljom iz okolice Senja u Hrvatskoj. Putevi su im se ukrstili u lokalu u kojem je bio zaposlen. Anđelka, umorna od neprestanog odgovaranja na pitanja o svojoj glumačkoj karijeri, predstavila mu se kao bankarica.

Iduće godine dočekali su sina Jakšu. Privatno, glumica rado gleda srpske komedije jer cijeni njihov smisao za humor. Kad bi joj se pružila prilika, voljela bi portretirati Katicu, strašnu kćer Radovana Trećeg koja je najbolja od svih. Uživajući u obavezama, otvorila je svoj kozmetički salon “Diktat” kada nije bilo glumačkih angažmana. Tijekom vođenja privatnog obrta stekla je vrijedna znanja i uživjela se u ulogu poslovne žene. Kako je otvoreno priznala, radije je nosila štikle umjesto konzervativne obuće. Nakon razvoda od Darija jedno vriejme je bila sama a onda se saznalo da je u drugom stanju.

Prošla su četiri mjeseca od tajnog vjenčanja Anđelke Prpić i Marka Žugića 8. rujna 2023. No, čini se da mladenci još uvijek uživaju u blaženoj fazi svog braka.  međuvremenu su Anđelka i Marko Žugić na svijet poželjeli svoje drago dijete Čarnu. Marljivo su organizirali svoju obiteljsku rezidenciju, istovremeno gajeći duboku ljubav jedno prema drugome. Dok su Jakša i Čarna uživali u prekrasnoj večeri u brizi svoje dadilje, novopečeni bračni par okitio se elegantnim ruhom i zaputio u užurbani grad. Kako bi iskazali podršku Anđelkinoj kumi Anji Mandić, Anđelka i Marko Žugić prisustvovali su premijeri nove predstave “Sanjala sam da sam se probudila” u Narodnom pozorištu.

Publika nije mogla ne primijetiti dotjeran i elegantan par koji je dijelio osmijehe, zagrljaje i strastvene poljupce. Svima je bilo očito da je njihova ljubav još uvijek jaka i živahna kao i prvog zajedničkog dana.