Nakon što je pjevačica Ana Nikolić podijelila fotografiju i video na kojem se nalazi osoba po imenu Nemanja, njeni fanovi vrlo brzo su pokupili mogućnost nove romanse, a svoje uzbuđenje iskazali su izljevom emotikona srca, jer potajno žude da je Ana Nikolić pronašla novog partner.

Ana Nikolić je na svom Instagram nalogu podijelila video na kojem su ona i nepoznati mladić. No, ono što je zaokupilo interes svih je prateći soundtrack. Kombinacija emotikona u obliku srca njezinih obožavatelja i pjesme koju je Ana osobno odabrala snažno sugeriraju da ona možda ima novog romantičnog partnera. Kako je poznato, Ana Nikolić je prethodno bila u braku sa ozloglašenim reperom Stefanom Đurićem Rastom, a rodila im se ćerka Tara.

Od raskida s Rastom, Ana se suzdržavala od ulaska u bračne vode, ali je nedavno priznala želju da još jednom doživi osjećaj zaljubljenosti. Ana je u ekskluzivnom intervjuu za “Premijera, vikend specijal” izrazila želju da doživi osjećaj ljubavi i naglasila da je došlo vrijeme za to. Ona željno očekuje emocionalno ulaganje i nada se da će se nešto značajno dogoditi u nadolazećoj godini. Tijekom tog događaja obratila se publici i razgovarala o svojoj kćeri i načinu na koji je odgojena.

Pjevačica je napomenula da je djevojčica, koja trenutno ide u vrtić, tamo preuzela voditeljsku ulogu, što je za svaku pohvalu. Učinkovito se nosi sa svojim obavezama, a ima čak i dječaka koji joj se dive. Osim toga, Ana je nedavno spomenula da je i kći podržava u njezinim ljubavnim pothvatima. Nažalost, ljubav me je izbjegla. Krajnje je vrijeme da doživim euforiju zaljubljenosti. Usamljenost se može promatrati i kao stanje samoće i kao oslobođenje, i dok sam neko vrijeme uživao u svojoj slobodi, čeznem za nekim tko će me usidriti. Začudo, nisam čak ni razvio prolaznu zaljubljenost, ali se nadam da će se to promijeniti u idućih godinu dana. Zanimljivo, Tara je predložila ideju da nađem dečka.

Poznato je da Ana i Rasta nisu uvijek u harmoničnim odnosima, a Ana je nedavno odvojila vrijeme da razmisli o ovoj temi. Dinamika našeg odnosa ostaje nepromijenjena. Dijelimo dijete, a odrastanje bez oca za mene je bilo izazovno iskustvo. Dopustio sam Tari da ima vlastitu vezu s njim, a da zadržim našu odvojenu vezu. Međutim, to je sasvim druga stvar. Važnost leži u njihovom odnosu. Ana je nedavno istaknula da je tata pohađao početni tečaj roditeljstva koji je vodila stručnjakinja iz tog područja. Pitao sam dovodi li u pitanje značaj autoriteta vještaka.