Proteklih dana javnost je ostala šokirana informacijama o tome da se desilo ubistvo Albanca koji je napastvovao mladu djevojku. Navodno, on nije imao nikakav posao i tražio je od djevojke koju je godinama napastvovao da mu da 3.000 eura kako ne bi objavljivao fotografije i snimke na kojima je ona u “neugodnim položajima”. Djevojčica je od oca sve češće tražila novac, što je njemu s vremeno postalo sumnjivo, a na kraju se slomila i sve priznala.

Muškarac (50) koji je u utorak u Grčkoj navodno ubio svog Albanskog šuraka (33) ostao je u kritičnom stanju nakon što je saznao da mu je šurak godinama navodno napastvovao maloljetnu kćer, zbog čega je odlučio uzeti pravdu u svoje ruke.  Riječ je o čovjeku koji je u ranim godinama ostao udovac i sam je podigao svoje tri kćeri. Nakon smrti prve žene, upoznao je novu ženu i s njom dobio još jedno dijete. Novopečeni šurak navodno je zlostavljao najmlađu kćer osumnjičenika iz prvog braka.

Danas 18-godišnja žrtva ispričala je da je sve počelo prije devet godina i da je tek sada sve priznala ocu jer više nije mogla trpjeti ucjene polubrata koji je od nje tražio novac i prijetio otkrivanjem njezina identiteta. Eksplicitne fotografije i videozapisi. Odvjetnik osumnjičenog rekao je da sestra ubijenog Albanca, odnosno supruga njegovog klijenta, nije imala pojma što je njezin brat učinio djevojci. Ipak, postoje indicije da su sestre zlostavljane djevojke imale pojma što se dogodilo, ali nisu znale punu istinu. Rekli su da ih nikad nije dirao.

Otac nije mogao niti pomisliti šta se dešava sa njegovom kćeri sve do utorka, kada je ona u kratkom roku ponovno od njega tražila više novca. “Učila je i tražila da joj s vremena na vrijeme pošaljem nešto novca. Osjetio sam da nešto nije u redu jer me nazvao vlasnik stana u kojem trenutno živi i rekao da mu duguje stanarinu. To mi je bilo čudno, bila je tu i baka koja je slala novac za kariju. Kad sam je pitao što se dogodilo počela je plakati i rekla mi da ju je brat moje druge supruge godinama napastvovao i da ima neke njezine snimke i ucjenjivao ju je.” – navodno je prema stranim medijima ispričao na saslušanju.

Kako se neslužbeno doznaje, ubijeni Albanac, koji nigdje nije radio, od djevojke je tražio 3000 eura kako ne bi objavljivao fotografije i snimke na kojima je u “neugodnim položajima”. Kada je otac čuo kćerkinu ispovijest, bio je šokiran i rekao joj je da će “sve srediti”, a onda je, prema vlastitom priznanju, donio odluku da usmrti svog šuraka.  Kobnog dana 9. siječnja uzeo je pušku u legalnom vlasništvu i sjeo u svoj automobil. Zatim je nazvao suprugu da joj kaže da mu se auto pokvario i zamolio je da “pozove njegovog brata i da mu on pomogne”. Kada se Albanc pojavio na cesti, počeli su se svađati, a osumnjičeni je uzeo pušku. Tijekom obračuna koji je uslijedio udario je svog šogora, a zatim ga je tijekom svega toga upucao. Potom je nazvao policiju i ispričao što je učinio. “Uništavao mi je dijete, psihički i fizički, a ja sam učinio jedino što sam mogao, učinio sam pravu stvar, ja sam njen otac” – rekao je osumnjičeni za ubojstvo.