ZNA ZNANJE OVA ALEKSANDRA: Starleta oraln0 zadovoljila Cara, pokazala kapacitet, a ni oči nije otvorila! (VIDEO)

0

Od jedne do druge, moto je poznatog zadrugara Filipa koji više ne bi na dvije nego na tri stolice. Nakon svađa i prekida, što je standradno kada ste u odnosu s njim, on i Aleks su odlučili da malo smire situaciju te počaste jedno drugo raznim igricama. Iako su svi osuli paljbu po Milici uključujući i Aleksandru, ni ona ne može da se pohvali pristojnijim ponašanjem jer otkako je stupila u vezu sa Filipom oni vode ljubav na svakom mjesu.

Tako su se odlučili za izolaciju nakon pobjede na Zadrugoviziji. Da je Milica Veselinoć najveći gubitnik u ovom odnosu svima je jasno, jer je sa njom bio tek par dana, može se reći da ju je iskoristio, a nakon toga se bacio na puno teži plen, koji se zove Aleks Nikolić. Ne treba zaboraviti ni na Maju marinković, kojoj je on tiha patnja još od prošle sezone, ali je ona sada sa Bilal Brajlovićem, za kojeg je Filip prije par dana rekao sljedeće:

”Nemam ništa specijalno protiv tog Bilala, ali ne bih voleio da me previše uzima u usta jer se ne poznajemo. Nema razloga da me stalno provlači u lošem kontekstu, i prije nego što je ušao u “Zadrugu”, i prije ove priče sa Majom. A ona… Mislim da sve što radi u “Zadruzi” radi sa velikom dozom neiskrenosti, jer je on kako tvrdi najbolje poznaje.

Zatim je car otvoreno dodao: Da l’ me spominjala u dobrom ili lošem kontekstu, postalo mi je svejedno, jer me apsolutno ne zanima ona, pa čak ni kao prijatelj. Pričala je da će mi j*bati mater, ako uđem u “Zadrugu” i budem sa nekim, pa sve i da ne budem ni sa kim. Ne bojim se njenih pretnji, ona me ne zanima ni u kakvom kontekstu”.