Tajna afera Srđana Predojevića isplivala na površinu- Pogledajte fotografiju sa glumicom iz “Igre sudbine”- Ljubav im se vidi u pogledima (FOTO)

0

Jedna od najpoznatijih TV voditelja u Srbiji je sigurno Srđan Predojević. On je dugo radio u tandemu sa svojom koleginicom Jovanom Joksimović, te su oni bili veliki prijatelji, ali nakon što su dobili ovoje otkaz na Prvoj TV, izgleda da je došlo do udaljavanja i između njih dvoje. Jovana je ubrzo našla novi posao na televiziji K1, čiji je vlasnik njen suprug Željko Joksimović, dok je Srđan dugo bio bez ikakvog angažmana, da bi i on na kraju našao televiziju kuću za sebe.

Kada je njegov privatni život u pitanju Srđan je jako često smatran za velikog zavodnika, te su ga spajali da je imao nešto sa velikim brojem poznatih ljepotica, a jedna od njih je i poznata glumica Iva Štrljić. To je bilo prije otprilike 15 godina, a sada se pojavila njihova zajednička slika na društvenim mrežama iz tog perioda te je privukla veliku pažnju javnosti. Ovu vezu nije nikada potvrdio ni Srđan, ni Iva, ali su mediji pisali često o toj njihovoj vezi te da je na kraju završilo sve sa slomljenim srcima.

Par se navodno upoznao dok je Srđan bio urednik jutarnjeg programa na državoj televiziji, a Iva je vodila na B92 jutarnji program. Njih dvoje su tada uplovili u kratku aferu, te su viđeni skupa po beogradskim klubovima. Ta veza nije potrajala i oni su se razišli, ali su ostali u dobrim odnosima. Tada je jedna Ivina prijateljica navela da je Iva zbog njega mnogo patila, koji je bio u početku pažljiv i brižan prema njoj, a onda je pokazao svoje pravo lice.