SVI SE SMEJU MIRKI VASILJEVIĆ: Izblamirala se KAO NIKADA NIKO, da li je moguće DA OVAKO NEŠTO NIJE ZNALA? NEĆETE VEROVATI!

0

Mirka Vasiljević je jedna od najpoznatijih glumica na nađem prostoru. Ona je osoba koja je uspjela bez skandala i sličnih priča da izgradi veliku karijeru, a sve je to uspjela pomoću svog truda, talenta, rada, te odricanja i svemu što ide uz to. Iako danas nećemo pisat o njenoj i više uspješnoj karijeri, nego ćemo se osvrnuti na privatni život. Kada je on u pitanju, znamo da je ona u braku sa popularnim srpskim fudbalerom Vujadinom Savićem, sa kojim je skupa već par godina, i kojem je podarila čak četvero djece.

Ona je govorila prije nekog vremena za medije, te je rekla da postoje neke nesuglasice u njenom braku i da je to sve sasvim normalno. Nakon toga je bila nedavno gošća u jednoj emisiji gdje je priznala jendu situaciju u kojoj se našla pa je to sa svim podjelila. Riječ je o tome da je Mirka rekla kako se ona prije nekog vremena našla u situaciji da je popunjavala papirologiju za djecu, i da se u jednom trenutku nije mogla sjetiti godine rođenja najmlađeg sina, te je rekla:

“Prije nekog vremena sam trebala popuniti papirologiju gdje sam se zbunila. Popunila sam za 3 djeteta, i kod 4. se zbunim. Zvala sam majku da pitam da li je rođeno 2021. ili 2022. godine. Kada ide po redu sve znam, a kada idem preko reda ne znam. Zbog toga sam ila mudra, rodila sam dvoje u oktobru, a dvoje u decembru. Jednom kada postanem senilna ću pitati: “Da li si ti iz oktobra ili decembra?” Ma nema greke”, rekla je ona.