SNIMAK KAKO SANJA MARINKOVIC PONIŽAVA GOŠCE RAZBESNEO REGION: Prisutni ostale šokirani, da li je moguće?!

0

Naime, svi smo bili u prilici nekad vidjeti kako voditelji sebi ponekad daju previše za pravo, te samim tim svoje goste ponižavaju ili vrijeđaju. Mnogo puta se desilo da zbog takvog njihovog ponašanja pojedini gosti napuste emisiju na pola. Mđutim složit ćete se da je najbolji primjer za ovo upravo voditeljica Ppinka, Jovana Jeremić koja se, slobodno možemo reći šprda sa svojim gostima.

Ona je već nekoliko puta zbog takvog ponašanja izazvala veliki bijes kod gledalaca te su je mnogi osudili zbog takvog ponašanja. Najbolji primjer jeste taj, kada je prije par mjeseci gost u studiju bila žena koja je izgubila dijete, kao i vlasnica jednog psa, koja je izgubila svoga psa. Ona je sve šokirala kada je usporedila bol jedne i druge žene te izazvala lavinu negativnih komentara na svoj račun.

Naime, po procjeni publike slična je voditeljica Sanja Marinković koja svojom pojavom itekako diže samu nervozu kod gledalaca i gostiju. Kao što svi znamo imala je i ona par izleta kada je u pitanju njen privatni život, međutim i pored toga ona ne prestaje sa osuđivanjem i moralisanjem svojih gostiju.

Kako mediji prenose, Sanja je prije nekliko mjeseci bila na odmoru u Turskoj te je ugledala gospođu koja ima višak kilograma, a ona nije mogla a da ne prokomentariše kako je sretna što je mršava te što nema takvih problema. Zaista ružno, složit ćete se da žene tako međusobno provociraju jedna drugu. Sada se sudarila sa Majom Marinkovic, poznatom rijaliti igračicom, a bilo je i više nego škakljivih pitanja, a u mnogima je malo i ponizila svoju prezimenjakinju.