Danas je na estradnom tronu, a evo kako je izgledala devedesetih: Kladimo se da nemate pojma ko je pjevačica sa slike

0

Dobro znamo da su mediji fokusirani na pokrete poznatih ličnosti, sad je kao što vidite i jedna popularna pjevčaica objavila sliku iz mladosti dok je bila neprepoznatljiva i dok nije bila zvijezda.

Ono što je privuklo pažnju je i njen opis fotografije gdje je napisala da ne liči na sebe, da se u potpunosti promijenila i transfomirala danas. A riječ je o VESNI ĐOGANI, popularnoj pjevačici i supruzi Đoleta Đoganija.

Nema te osobe koja govori nešto loše o ovom bračnom paru, a Vesna osim karijere cijelo vrijeme svoj brak i porodicu gradi, niti jednog trenutka nije zanemarila nipta od tog, spojila je ugodno s korisnim i zbog toga je mnogo sretna i voljena žena, koja je ispunjena.

Vesna Đogani je nekada bila siroče, tačnije bila je neželjeno dijete od strane oca, koji ju je napustio i nju i njenu majku, a majka je radi siromaštva morala da ju da u sirotište kad je Vesna imala samo jednu godinu.

Ipak, kroz kratko vrijeme, ona je otišla u dobrostojeću porodicu, usvojio ju je jedan mladi bračni par koji nije mogao imati djecu, pa su joj pružili svu ljubav svijeta, a Vesna to nikad nije mogla da zaboravi. Ona je održavala i kontakt sa biološkom majkom, svjesna šta je život učinio.

Vesna je bila nekada u plesnoj grupi Đoganija, dok je on bio u braku sa Slađom Delibašić, a kad su se razveli, Vesna je došla na mjesto pjevačice, a kasnije je postala i supruga Đoleta s kojim je dobila i dvoje djece.