PREPLAŠEN ŽELJKO KULIĆ BEŽI OD ROĐENE MAJKE: Dete vrištalo po imanju, jurilo za Marijom, scena koja će vas zabrinuti! (VIDEO)

0

Naime, njegove pojavljivanje u sezoni 6 izazvalo je burne reakcije. Mnogi su se sažalili nad sudbinom ovog djeteta, budući da su mu i otac, majka a i baba u rijalitiju te se ne zna ko brine o njemu. Međutim scena koja se desila neku noć pokrenula je lavinu komentara i osuda na račun njegove majke Miljane, te mnogi apeluju da joj se dijete uzme jer ona ne može adekvatno da brine o njemu.

Naime, Željko Kulić je prva beba rijalitija, a Miljana je ostala trudna jos u Parovima sa Ivanom Marinkovićem, a danas oboje se nalaze u Zadruzi. Nedavno se desio susret Ivana i Željka i taj video na jutjubu broji milione pregleda, a svima je izazvao suze na oči. Od tog susreta produkacija je oca i sina sastavila još nekoliko puta i svaki put može da se vidi koliko je mali Željko sretan. Trenutno i on boravi u prostorijama apartmana zajedno sa Miljanom i Marijom, a ukoliko i sami gledate zadrugu možete zaključiti da se Miljana nikako ne brine za njega.

Uuglavnom je Marija tu za šta god treba, pa tako je i sam Željko počeo bježati od Miljane i trčati Mariji u zagrljaj. Mnogi smatraju da je to veoma tužno, te da Miljana treba da se poesveti više svom djetetu nego da se bori za ljubav Zole ili Bebice. Međutim zadrugarka je nekoliko puta jasno stavila do znanja da joj nije bitno šta ljudi misle o njoj te ona anstavlja raditi po svom.

MNogi se slažu da je ovaj rijaliti leglo svega najgorega, a u prilog tome govori i sama činjenica da se maloljetno dijete nalazi u tim prostorijama. Kaoš što je nedavno jedna od zadrugarki rekla, ovdje samo jos ubi*tvo nije desilo, a produkcija je spremna na sve kako bi povećali gledanost te broj pregleda.