Snežana Đurišić spasila kolegi život: Posvađao se sa suprugom, a onda je usledilo nešto strašno

0

U jednom trenutku života rahmetli Amir Rešić Nino pokušao je da izvrši samoubistvo. Njegova velika drugarica Snežana Đurišić bila je tu da ga spase u poslednjem trenutku. Sve se to dogodilo nakon žestoke svađe sa njegovom tadašnjom suprugom, kako su tada objavili mediji.

– Toliko je klonuo duhom da je poželeo da se ubije. Jedne večeri popio je šaku tableta za smirenje. Jedinom iskrenom osobom smatrao je koleginicu Snežanu Ðurišić, s kojom je inače imao i duet koji je u tom periodu bio hit. Objasnio joj je celu porodičnu dramu i ponavljao da hoće da se ubije. Ona je odmah na njegovu adresu poslala hitnu pomoć, koja ga je odvezla u bolnicu na ispiranje želuca – govorili su Ninovi prijatelji, a i sam pevač je to tada priznao.

– Ne sećam se kada je to tačno bilo, ali znam da sam popio gomilu tableta i pozvao koleginicu Snežanu Ðurišić da joj kažem šta sam uradio – priznao je pevač.Ona je, kao i svaki dobar čovek i dobar psiholog, na vreme reagovala. Pozvala je Hitnu pomoć, čiji su me službenici prevezli na Vojnomedicinsku Akademiju, gde su mi isprali želudac i nekoliko dana ostavili na odeljenju. Sećam se, kad sam se razbudio, osetio sam užasan bol koji mi je prouzrokovao kateter – govorio je Nino.

Nino je preminuo 2007. godine u Bijeljini, gdje je i sahranjen. Iza sebe je ostavio tri ćerke i mnoge hitove.