UDEBLJALA SE OD STRESA, ELMA IMALA 75 kg, A ONDA UVELA OVU DIJETU: Drastično smršala, A EVO ŠTA JEDE, OVO JE NJEN JELOVNIK

0

Elma Sinanović se radi stresa ugojila nakon što je ona 2019. godine ostala bez svoga supruga Smaila, dok je ova folkerka tada liječila tugu sa hranom, sve dok jednog dana i odlučila da sebi obeća da će dovesti liniju u red.

“Ja sam dobila višak kilograma u periodu kada mog supruga više nije bilo i ja sam tada bila pod stresom pa sam puno jela i nisam se baš osjećala dobro, pa pogotovo više nisam bila dobro jer sam se ugojila”, rekla je pjevačica pa rekla da je izabrala keto dijetu.

“Tu trebate pratiti da jedete samo protein i meso, te jaja i sir, a nikako da ne koristite šećer ili ugljikohidrate. Ja nisam dugo bila na toj dijeti jer ona nije baš zdrava, te se ne preporučuje na duži period. Nakon toga sam ja samo nastavila da se hranim zdravo pa sam uspjela da smršam osam kilograma”, rekla je Elma.

“Ono što mi je još tada pomoglo jeste moj posao jer sam u to ljeto imala dosta koncerata pa sam i bila fizički aktivna pored toga. Ja posjedujem i sobno biciklo, ali baš i ne stižem da ga redovno vozim. Također sam išla na tretmane sa termo ćebetom, gdje se lijepo preznojim pa izbacim toksine”, rekla je pa otkrila također da se brine da joj koža bude njegovana.

“Vodim dosta računa da pored svega toga i moja koža izgleda lijepo, a kada lijepo izgledate, onda i imate odmah više volje da se posvetite sebi”, dodala je ova pjevačica.