SLIKA SE NA DEPONIJI, A IZGLEDA KAO AVION: Ovo je druga kćerka Nenada Kneževića Kneza, rođena sestra popularne Ksenije iz grupe “Hurricane”!

0

Pjevač Nenad Knežević koji je poznatiji kao Knez inače ima dvije kćerke koje se zovu Ksenija i Andrea, a obje one izazivaju dosta pažnje od javnosti. Ksenija je već ljudima dobro poznata zbog toga što je članica poznate grupe “Hurricane”, dok mnogi ljudi već i pričaju kako Andrea ne zaostaje za njom.

Ovoga puta je ona objavila jednu fotografiju sa kojom je iznenadila ljude i to je bilo sa deponije. Opis na ovoj fotografiji je ona stavila “Bogata sirotinja”, a poslije čega su se i komentari skroz usijali.

Zaista je ovo jedna neobična situacija gdje je ona odradila nekoliko fotografija sa deponije, te se možda htjela isticati i biti drugačija pa je to odradila, a možda je i imala neku poruku za druge ljude, ali je sigurno da je sa ovim potezom ona jedinstvena.

Nenad Knežević je 1992. godine počeo da ima svoju solo karijeru i tako je njegov album koji nosi naziv “Kao magija” doživio veliki uspjeh pa je i Knezu on donio nagrade za album godine, te Zlatni hit, Zlatna kaseta, zlatna palma i mnoge druge.

Poslije dvije godine od toga je on izbacio album koji se zvao “Iz dana u dan”, a nakon toga j opet poslije dvije godine izbacio album koji je oborio rekorde prodaje, pa je on uspjeh u to vrijeme proslavio sa velikim koncertom kojeg je organizovao u beogradskom Sava centru.

On je i nastupio sa pjesmom Eurovizije u Beču, te je nastupio sa pjesmom “Adio” čiju je muziku potpisao Željko Joksimović, a može se reći i da je osvojio dobro mjesto jer je završio na 13. mjestu.