PRIČA KAO IZ FILMA- Naša poznata pjevačica saznala da je muž vara- EVO KAKO GA JE RASKRINKALA- Svi treba da obratite pažnju na OVO (FOTO)

0

Poznata pjevačica Nela Bijanić je otkrila nedavno kako se razvela od muža jer ju je prevario, a kako je priznala, oni su se rastavili prije još 10 godina, ali su to ozvaničili nedavno potpisianjem papira. Kako govori, ona je porodična žena koja je zaboravila na sve i koja je nastupala po mnogim zemljama.

Rekla je kako je ona žena koja pervaru ne oprašta i govori da je bolje dobar razvod nego loš bral. Navodi da je prije 10 godina saznala za prevaru, ali da je sa bivšim sada u dobrim odnosima, jer imaju ipak dijete, unuke kao i zajedničku imovinu.

Kako govori, ona ima tu neku intuiciju, da osjeti kada nešto nevalja i da zna po zvonjenju telefona da li je poziv poslovni ili ne, te da je uspjela na kraju iz sebe izbaciti bijes i očaj, te tugu koja se dogodi čobjeku u takvoj situaciji. Ona je stakla sa svojim trudom hotel i četverosparnicu koju je prepisala svom nasljedniku.