OD NJE NEMA NI LJEPŠE NI PAMETNIJE: Mili je očaran svojom suprugom, rekao joj samo da raskine s dečkom, od tog trenutka se nisu razdvajali, EVO KAKO ONA IZGLEDA

0

Brojni događaji su obilježili život kompozitora ali i producenta Aleksandra MIlića MIlija, bilo je onih tragičnih u bivšoj Jugi, ali i romantičnih kakav mu je susret sa suprugom Ninom bio u Beogradu.

Prije tog trenutka, Mili je na Dedinju živio u jednoj čarobnoj vili, dobio je tu vilu na korištenje sticajem okolnosti. Ispričao je za Kurir.rs da je to bila jedna nevjerovatna rezidencija.

U Užičkoj ulici je tad živio, bila je to velika vila koja je imala tri hiljade kvadrata, ona je bila rezidencija kineskog ambasadora. Napravio je studio tamo i prostor za život, njegova spavaća soba je imala oko 250 kvadrata, a sami kamin je oko šest metara bio dug.

Svoj park je imao, svoje obezbjeđenje, a šokirali su se neki francuski novinari, pitali su ko to može od muzike u Srbiji ovako da živi. Njemu je tu vilu dao jedan drug da koristi, pošto mu je Mili prije toga finansijski pomogao.

Družio se Mili sa grupom djevojaka u to vrijeme, stalno su svraćale njih 10 do 12 da slušaju muziku, da filmove gledaju, da igraju igrice. On skoro da nije izlazio iz te vile, a i danas ode samo tri do četiri puta godišnej do grada, rekao je Mili, koji je rekao da obožava svoj prostor i ne voli da mijenja energiju koju osjeća.

A kasnije su sve ove djevojke koje su dolazile kod Milija počele da pričaju Nini o Miliju, Nina je studirala u Italiji, a muzičar je u međuvremenu morao odseliti se i prešao je u jedan mali studio od 15 kvadrata na Dorćolu.

Oni su tako pričali o njemu kao da jeo n car koji živi u vili na Dedinju, a Mili u trenutku kad je trebao da upozna svoju buduću suprugu morao je odseliti se i da boravi u raspalom studiju. Kad je Nina došla konačno s jednom prijateljicom, Mili je rekao da je znao da je to – to.