EVO KAKO DANAS IZGLEDA SIN VESNE I ĐOLETA: Svi se sjećamo pjesme, MALI ĐOGANI danas izrastao u pravog frajera (FOTO)

0

Vesna i Đole Đogani su ponosni na svog sina Adriana, popularni denseri su uvijek isticali da je on njihov ponos.

Prije dvije godine su pohvalili sina kako je porastao i kako vrijeme brzo prolazi, a sve su to objavili na Instagram nalogu.

Đole je u opisu citirao stih iz svoje pjesme koju je posvetio svom sinu, ČEKAJ, STANI, MALI ĐOGANI

A nedavno, Vesna je objavila sliku:

Baš se vidi da je narastao i izrastao u pravog momka. Roditelji su ponosni na njega, ali i na kćerku koja je još uvijek relativno mlada.

Vesna Đogani je rođena u Beogradu 1982. godine, prezivala se Trivić dok se nije udala, ona je vanbračno dijete, neželjeno dijete od strane oca, samo svoju majku Sretenu pamti koja nije imala dovoljno sredstava da je izdržava, pa ju je nakon godinu dana dala u Dom za nezbrinutu djecu u Zvečanskoj u Beogradu.

Vesnu je usvojio jedan mladi bračni par nakon jednog vremena koje je provela u sirotištu, a taj par nije mogao imati djecu, ona je održavala kontakt i sa biološkom majkom Sretenom, koja je donijela najtežu odluku u životu da se radi siromaštva odrekne svog djeteta, da bi mogla da mu pruži bolji život.

Vesna je kao tinejdžerka voljela ples i muziku, upisala je poznatu dens školu koju je upravo držao Đole Đogani, postala je jedna od najboljih i najtalentovanijih u školi plesa, a kad se Đole razveo od supruge Slađe Delibašić, njegova nova pjevačica je postala Vesna, koja je imala mnogo sreće.

Đole je odlučio Kaju Ostojić da zaposli kao pjevačicu, krenuo je u Novi sad s Vesnom, ali kad je čuo kako Vesna pjeva u autu, on se oduševio i rekao da ona ima talenta, otkazao je Kaju, a zaposlio Vesnu.