NOVA SVAĐA SESTARA NA ESTRADI ! INDY I EDITA ARADINOVIĆ SE PONOVO POSVAĐAE, A EVO KO JE KRIV ZA SVE !

0

Poznate pjevačice Edita i njena rođena sestra Indira Aradinović Indi navodno su se ponovo posvađale! Naime, Edita je blokirala Indi i na društvenim mrežama, i na mobilnom telefonu i više za nju neće da čuje!Samo nekoliko dana nakon što je gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića gdje je izjavila da je sa sestrom u dobrim odnosima, te da nikad ne bi mogla da kaže drugačije, Edita je samu sebe demantovala.


– Ja bih najviše na svetu volela da smo nas dve nerazdvojne i bliske, ali to prosto nije moguće jer smo potpuno različite, imamo potpuno suprotne poglede na svet i to je prosto tako, j*biga, ne može sve da bude idealno – rekla je Edita u emisiji, a onda je nakon nekoliko dana, kako prenose mediji, blokirala sestru.

Još nije poznat tačan razlog nove svađe, ali se šuška da je kriva Indi koja je dvosmisleno komentarisala Editinu trudnoću i rekla da bi Edita trebalo da potvrdi da je u drugom stanju.

Ona je na to prokomentarisala da se Indi poigrava sa medijima, te da je sve to njena igra zbog koje ju je ponovo blokirala.

POTRESNA ISPOVIJEST EDITE ARADINOVIĆ: Nakon operacije Indira se bori za život - Express

Podsjećanja radi, prie samo nekoliko godina Indi se javno odrekla mlađe sestre i tada je o tome govorila:

– Zamolila bih svoju lažnu sestru Editu da ne postavlja moj spot na stori. Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje mi i te kako nije bitno sada. Ona zna zašto to pišem. S obzirom da sam blokirana od njene strane na istoj mreži od 2017. godine bez objašnjenja, smatram da je podrška suvišna i lažna – napisala je Indi i dodala da se Edita promenila zbog učešća u jednom šou programu, kada, kako kaže, nisi mogao nos da joj dotakneš. Vrlo tužno što neko nešto radi da bi ispoštovao norme biznisa. Kakva si u privatnom, takva budi i u poslovnom svetu. Uvek ista i iskrena vaša Indi – napisala je tada pjevačica na Instagramu.