Bila je popularna devedesetih, a onda nestala s javne scene: U 38. GODINI UPISALA FAKULTET, A EVO KAKO DANAS IZGLEDA KSENIJA (FOTO)

0

90-ih godina Ksenija Mijatović je bila mnogo popularna pjevačica, nju pamtimo po tome što je gradila svoju karijeru bez tračeva i skandala. A 2011. godine je izdala album MAgija i iznenadila sve kad je odlučila napustiti muzičku scenu, pa je započela studije psihologije u 38. godini života.

Izdala je album, a potom je shvatila da sve što radi nije dovoljno. Poslije toga je odlučila upisati fakultet, ne zavisi od muzike, neće da snima komercijalnu muziku što je popularno kod širokih narodnih masa.

Srbija je zemlja koja je poznata po tome što u njoj prednjači narodna muzika, više nego ikad. Ona je shvatila da ako želi uspjeti, morala bi da nametne na milion drugih načina a to ne želi. Ona je odlučila da neće više ovdje pjevati, neće raditi nešto što nije njeno opredjeljenja i ne želi prihvatiti pravila igre koja joj se ne dopadaju.

Kako je starija i kako su godine prolazile, sve manje je bila spremna da prihvata neke kompromise i radi nešto što nije u njenom stillu. Ona je uglavnom van glavne igre koja se zove šoubiz.

A ispod možete da pogledate i da vidite kako ona danas izgleda:

Rekla je da se ne kaje ni zbog čega, da opet ima priliku da izabere šta će uraditi, opet bi isto odabrala, upisala studije, a ne bi mijenjala svoj fazon samo što se to dopada široj narodnoj masi.

Sjećate li se vi Ksenije Mijatović, da li ste slušali njene pjesme ili ne, da li vam je žao što ona nije uradila više nego što se očekivalo od nje da uradi?