MILICA JE OTIŠLA U DUBAI DA ZARADI, PA ZAVELA MILIONERA I RODILA MU 4 DECE: Kažu da je BOGATI STARKELJA, a ovako izgleda

0

Srpkinja Milica Polskaja postala je javna osoba zbog svog raskošnog načina života. Nikada nije mogla zamisliti da će joj se život pretvoriti u bajku kada se prije mnogo godina udala za bogatog Kazahstanca. Trenutno nastanjena u Amati, Milica na društvenim mrežama često dijeli utiske iz svog luksuznog načina života. Njezin suprug, koji skriva lice kao zmija rep, izazvao je znatiželju i nagađanja. Neki su nagađali da je puno stariji od nje, što bi moglo objasniti zašto ga skriva. No, ove glasine su opovrgnute kada su njegove fotografije osvanule na društvenim mrežama. Iako je studirala pravo na državnom fakultetu, Milica je bila odlučna postići financijski uspjeh pod svojim uvjetima. Njen život se drastično preokreta kada otputuje u Dubai i doživi sudbonosan susret.

Milica, porijeklom iz Bora, preselila se u Niš kako bi nastavila školovanje. Upravo je u Nišu trijumfirala na izboru za Miss 2010. godine. Nakon pobjede, Milica je napustila studij prava na Sveučilištu i preselila se u Dubai, gdje je počela raditi kao model. Od tamo je prešla u menadžersku ulogu u klubu Kavali, odluka koja će joj zauvijek promijeniti život. Upravo u tom klubu upoznala je osobu koju će zavoljeti. Njihova početna interakcija bila je sve samo ne uobičajena – poslao je svoju krupnu prijateljicu da zatraži sliku s njom. U početku neodlučna, Milica je na kraju pristala naći se s njim u istom klubu druge večeri. Kad ju je ugledao, dočekao ju je s osmijehom i dvije čaše šampanjca. Iako je moje vrijeme s njima bilo kratko, nisam mogla ne primijetiti koliko je zgodan.

Ten čovjeka bio je tamnije boje, zubi su mu bili blistavo bijeli, a oči prodorno plave koje su se isticale. Proveli smo sat vremena zajedno, a nakon toga sam mu dala svoj broj telefona i malo smo komunicirali. Sljedećeg dana uputio mu je poziv da ga posjeti, a kasnije se povjerio svom prijatelju kako vjeruje da ću mu roditi sina. Ovaj imućni Kazahstanac bio je pravi džentlmen, a svojim šarmom Milicu je osvojio već pri prvom susretu. Međutim, unatoč svom divljenju, nije odmah bila sklona nastaviti vezu s njim. Tek nakon trećeg susreta podijelili su prvi poljubac. Na dan njihove inauguracije poklonio joj je veliki buket ruža i kutiju slatkiša u obliku srca.

Zbog činjenice da niti jedno od njih nije bilo vješto u međusobnom jeziku, oslanjali su se na neverbalne znakove kao što su geste i izrazi lica kako bi komunicirali tijekom dugog četverosatnog spoja. Kako kaže Milica, tek na trećem sastanku ona i njen partner su se poljubili prvi put. Također je izrazio svoje uvjerenje da je ona dar božanske moći. Iz svoje zajednice blagoslovljeni su s četvero djece – Filipom, Gošom, Lavom i Sofijom – koja služe kao dokaz njihove duboke i trajne ljubavi. Milica je pokazala izuzetnu sposobnost i uspjeh u ulozi majke.