Ova ljubiteljica čišćenja je poznata po svojim tirkovima u kućanstvu i svima je pokazala način na koji vam vaše tenisice (patike) mogu uvijek svježe mirisati.

A koliko god izbjegavali to, obuća u jednom trenutku primi neugodan miris. Ipak, na sreću, svježi miris im se može vratiti bez da perete u mašini za veš.

Žena po imenu Linzi Krombi je inače ljubiteljica čišćenja, i ona se proslavila zbog svojih trikova, otkrila je šta trebate uraditi kad osjetite neugodni miris vaše obuće.

Na Instagram mreži u svom video zapisu ona je pošpricala šampon za suho pranje kose u unutrašnjost patike, tvrdi da će tako svježiji miris poprimiti.

Ali, ako u blizini nemate suhi šampon, onda vam može pomoći nešto što sigurno u vašoj kući imate, a to je vrećica čaja. Po jednu stavite u svaku patiku, a potom ćete ukloniti neugodne mirise.

Objasnila je Linzi da vrećice čaja imaju takvu moć upijanja da će odmah isisati vlagu i neugodne mirise. Ona je posula malo sode bikarbone za kraj u patike, koja na isti način može da djeluje.

Oduševljeni su pratioci trikovima ove žene, pogotovo roditelji tinejdžera.

Odmah su komentarisali da je ovo koristan savjet, da će isprobati trik sa suhim šamponom, patiku su se navlažile nedavno i ne mirišu najbolje, bio je jedan od komentara na viralni video ove žene.

Sad ćemo vam u nastavku ovog teksta ostaviti u prilog video zapis, da biste i vi mogli vidjeti ovaj video, a potom da primijenite na vašoj obući i da nam poslije kažete da li ste uspjeli da se riješite neugodnog mirisa koje stvara obuća