Karleuša u kostimu CRVENKAPICE, ALI SVI ZINULI U 1 DETALJ: Vidite li ga vi – NEVJEROVATNO

0

U velikom stilu Jelena Karleuša je doputovala u Crnu Goru, a u istom maniru je bio i njen odlazak iz ovog mjesta.

Ona je stigla u Podgoricu čarter letom, poslije uspješnog nastupa Jelena se odmah zaputila nazad u Srbiju.

Iz hotela je išetala kao crvenkapa, a potom je ušla u avion, ona nije prošloa nezapaženo i neprimjećeno od strane njenih fanova na društvenoj mreži Instagram.

Brojni komplimenti i lajkovi su stizali na račun pjevačice, a u jednom se svi slažu da je ovo MODNI POGODAK Jelene Karleuše.

U prilogu ćemo vam ostaviti video zapis koji je ona podijelila na društvenoj mreži Instagram kako biste mogli i vi vidjeti o čemu je riječ tačno:

Nizali su se brojni komentari na račun njenog izgleda, a mi ćemo vam samo neke otkriti koji su se pisali, kao što su MODNA BOMBA, uplašila si vuka Crvenkapice, MODNA IKONA, to su samo neke od riječi kkoje su pisali brojni fanovi Jelene Karleuše.

Ona je uz ovaj crveni kombinezon uparila i crne čizme, mantil i torbu, imala je čupave naočare od poznatog brenda, a ovaj aksesoar koji je i Kim Kardašijan nosila svojevremeno košta blizu hiljadu eura.

Dopada li se vama Jelena Karleuša sa ovakvom modom ili ne?

Jelena Karleuša je najavila uskoro i izdavanje svog novog albuma, ali nije otkrila tačno kad će izaći, osim da se na njemu radi i da će on napraviti pravi bum na sceni. Vidjet ćemo šta će se dešavati u narednom periodu, sad ima više slobodnog vremena za razliku od prije kad je sjedila u stolici Granda kao žiri emisije Zvezde Granda.