MARINKO ROKVIĆ DUGO NIJE PRIZNAO VANBRAČNOG SINA I KAJAO SE ZBOG TOGA: Ovako izgleda danas, isti tata

0

Popularni pjevač narodne muzike MARINKO ROKVIĆ umro je jučer u Beogradu u svojoj 68. godini života, njegov sin NIKOLA ROKVIĆ nije mogao od tuge govoriti.

A ono što slabo ko zna da je Marinko imao vanbračnog sina, on je imao avanturu 1980. godine gdje je dobio najstarijeg sina Daria. Čim je utvrdio da je dijete njegovo, on je njega priznao.

1984. godine upoznao je suprugu Slavicu koja je iz Zagreba u Beograd došla, a vjenčali su se naredne godine i dobili sina NIKOLU; a dvije godine poslije sina Marka.

Nikada se nije eksponirao u javnosti, a ono što je poznato za vanbračnog sina Marinka Rokvića, Daria, to je da živi u Kanadi. Podijelio je nedavno i Nikola fotografija na Instagramu sa Markom i Dariom, a u opis je stavio TRI BRATA.

Jasno je stavio do znanja da gleda Daria kao na svog rođenog brata, da su u sjajnim odnosima s njim i Nikola i Marko Rokvić.

Podsjećamo vas da MARINKO nije odmah priznao Daria. Desilo se to, mislim desilo se kako se desio. Rodio se iz nekog da kažem susreta, nije bila veza, ni zabavljanje, nisam bio siguran da je moje dijete. Rekao sam da mi je tad bila pamet, odmah bih otišao i provjerio. Mladost, ludost, međutim. Nisam ni oženjen bio tad, rekao je Marinko svojevremeno za medije.

I Dario bi trebao doći na sahranu svog oca iz daleke Kanade, svi su u žalosti velikoj jer je otišao veliki pjevač narodne muzike, čuveni folker koji je iza sebe ostvario veliki broj hitova u karijeri.