NIKOLINA PIŠEK SE ODLUČILA VRATITI POSLU ! UDOVICA VIDOJE RISTIĆA ĆE

0

Hrvatska voditeljica i glumica Nikolina Pišek je nakon nekoliko godina pauze i trage*ije koja ju je zadesila prije nekoliko mjeseci, kada joj je umro suprug Vidoje Rristić, uspjela da se zaposli. Ovu lijepo voditeljicu su angažovali na televiziji Una, gdje će voditi emisiju koja će se baviti intrigantnim životnim temama. Kako saznajemo, ona je ugovorila odlične uslove i platu. Mesečno će inkasirati oko 3.000 eura za TV projekat koji će raditi. Pišekova je na Instagramu otkrila i o kakvom projektu je riječ.


– Pričaćemo otvoreno o spektru pitanja oko kojih se vrti savremeni život. Različitost stavova će upravo doneti dinamiku i zanimljiv ton, biće lepršavo, poletno, informativno, osnažujuće, a sve sa ciljem da ulepša život u našem zajedničkog prostoru, da jednostavno poboljšamo svet oko sebe – naglasila je Nikolina.

Opak, tu nije kraj. Ona će snimati u studiju u Beogradu, a kada bude boravila tu, bit će joj obezbjeđen smještaj u luksuznom hotelu, kao i avionske karte iz Zagreba do Beograda. Očekuje se da će ugostiti najveće zvijezde iz zemlje i regiona. Nikolina je godinama bila voditelj. Ona je na HRT vodila emisiju “Glamur kafe”, a nakon toga zabavnu emisiju “Šipca”. Pojavila se čak i u jednoj epizodi popularne TV serije “Bitange i princeze”, a učestvovala je i u emisiji HRT “Ples sa zvezdama”. Pored toga, vodila je i emisije “Operacija trijumf”, “Farma”, “Red karpet lajt” i “In magazin”.

Nikolina Pišek javila se s mjesta koje boli najviše: ''Ovako se miješaju utvare i život...''
2012. godine preselila se u Beograd jer je dobila angažman na TV Prva, a naredne 2013. udala se za Vidoja, koji je preminuo 8. maja 2022. uslijed prekida rada srčanog mišića u 44. godini, nakon čega su krenuli njeni finansijski problemi i borba za imovinu. Ona je na velikim mukama, o čemu su mediji pisali , jer su supružnici podigli dva kredita od po 400.000 euura za kuću u kojoj su planirali porodično da žive. Radovi na toj nekretnini još nisu završeni, a pitanje je i kad će biti, jer Nikolina trenutno nema novac potreban da se ona opremi.