PROGOVORILA STJUARDESA EMA: Napustila je posao, pa otkrila šta se dešava na letovima između članova posade i o najskrivenijim aferama!

0

Ema Tejlor je bila stjuardesa za Rajaner pet mjeseci te je za tih mjeseci saznala i doživjela mnoge stvari koje su iznenađujuće a puno njih se desi u toku letova.Bila je svjedok mnogih romansi koje kako ona kaže počnu kada avion poleti a završe već kada je sletio.

-Nisam previše sigurna u vezi sa romansom između posade i putnika, ali definitivno sam naišla na mnogo veza među članovima posade. Postoji mnogo njih koji su zapravo zajedno, pa čak i u braku dok rade zajedno, dok ima i onih kratkotrajnih romansi između pilota i kabinskog osoblja koje traju samo dok je avion na nebu – otkrila je Ema.

Kako ona kaže to nije što ona želi i u čemu se ona pronalazi te smatra da ne bi nikad mogla počet aferu sa putnicima i slično. Međutim mnogi putnici su bili uporni da je osvoje te su je tražili pa čak i poslije letova po društvenim mrežama kontaktirali.

-Znam da ponekad putnici pronađu naše društvene mreže pošalju nam poruku! Jednom mi se to dogodilo kada me je momak  pronašao na Fejsbuku i pitao me za sastanak. Imam momka pa je logično da nisam bila zainteresovana, ali to se često dešava – rekla je Ema.