“NE MOGU DA BUDEM LJUBOMORAN NA PED*FI*A!” Šako ponovo na METI SKANDALA, REPER ga javno IZVREĐAO

0

U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o novostima koje nam dolaze sa naše javne scene , pa ćemo da se dotaknemo popularnog pevača Šake Polumente , a koji je jako često u centru brojnih skandala . Tako je on nedavno ponovo dospeo u centar istih , a sve zbog izvesnog intimnog snimka koji je slao nepoznatoj devojci , a Vuk Mob je iskoristio priliku da baci akcenat na navodne neslavne poteze kolega.

Reper je isprozivao folkera javno, pa je na njegove opaske odgovorio Šako, poručujući mu da ga zaobiđe.- Upoznao sam Šaka Polumentu, on generalno nije loš. Ono što nas šokira jeste da je internet postao minsko polje, najgora stvar na svetu, a on batica grebe i rukama i nogama da opet bude na stubu srama. Ne znam koji mu je đavo – ispričao je Vuk, a onda je stigao i Polumentin odgovor na Instagramu.

– E, moj bule, što će ti ovo, jadan ne bio? Već drugi put praviš reklamu i marketing na osnovu mog imena. Pusti, idi malo radi, sviraj, uzimaj pare, gostuj po svetu, mene malo zaobiđi. Svaki put kad treba da mi izađe nova pesma, svi udaraju po meni, pa i ti. Šta će ti to, nisi ni ti loš. Ovako malo da te pozdravim i mahnem jednom rukom. Opusti se malo, batice moj – poručio je Šako, koji je i sam govorio da je imao mnogo ljubavnica. – Čitao sam komentare na profilu kod Šakija o meni. Koliko su samo ljudi zli i puni mržnje, jezivo. To je internet nasilje, kako sam ljubomoran… Prva stvar je da sam ja daleko uspešniji. Druga stvar, ne mogu da budem ljubomoran na pedofila – istakao je reper, a onda dodao, povodom komentara da ne zna da peva, priznao: – Nikad nisam ni rekao da znam da pevam – zaključio je on.