Život na selu nije lak, to znaju svi oni koji ga žive. Ipak, tu ima nešto posebno. Buditi se svakog jutra uz tišinu i mir seoskog života, za mnoge je neprocjenjivo.

Jovana Gavrilović stekla je značajnu popularnost na platformi društvenih mreža TikTok. Njezin račun može se pohvaliti sljedbenicima od približno 60.000 korisnika koji željno iščekuju njezine dnevne objave. Svojim sadržajem pruža uvid u realnost seoskog života u suvremeno doba.

Na prvi pogled Jovanin izgled može sugerirati da se bavi manekenskim poslom. Međutim, njezino se zanimanje sasvim razlikuje od te pretpostavke. Jovana živi na prostranom seoskom imanju gdje obavlja širok spektar poslova koji su sastavni dio održavanja takvog imanja.

Mlada žena o kojoj je riječ nije od onih koji izbjegavaju naporne zadatke koji se obično smatraju “muškim poslom”. Zadaci poput piljenja i cijepanja drva, branja i vezanja malina ne predstavljaju joj nikakav problem. Također se može pohvaliti impresivnom sposobnošću upravljanja i kamionima i traktorima.

Jovanina strast je jasna – to su kamioni. Većina uhvaćenih trenutaka prikazuje je kako vješto upravlja ovom impresivnom mašinerijom.

Jovana je iz malog sela u blizini Malog Zvornika i pronalazi radost u jednostavnosti svoje dnevne rutine. Njezino skromno držanje i sklonost seoskom načinu života prikupili su obožavatelje koji je žele imati za ženu ili snahu. Međutim, Jovana je već zaokupljena, što pokazuju njeni snimci s dečkom.

Jovanin karakter i sadržaj na TikToku priskrbili su joj vjerne sljedbenike. Unatoč jednostavnosti nekih njezinih videa, oni ipak uspijevaju prikupiti milijune pregleda i oduševiti njezinu publiku.

Stranicu preplavljuje mnoštvo pozitivnih komentara. “Svaka čast curo, malo tko ima hrabrosti voditi takav život”, “Svaka čast”, “Ima li nešto za što nisi sposobna? Kapa dolje”, “Ti si dar od Boga”, “Poštovanje, žene tvog kalibra rijetke su u današnje vrijeme”, “Najbolji bračni materijal”, “Ti si rijedak entitet u današnjem svijetu”, “Bravo! Želiš li biti moja šogorica?”, “Ovo je primjer onoga što prava je žena”, među brojnim su komplimentima koje dobiva svakodnevno.

U današnjem svijetu rijetkost je svjedočiti ovakvim scenama jer većina mlađih generacija teži životu u gradu. Ipak, Jovana služi kao podsjetnik da još uvijek postoje mladi pojedinci koji su spremni uložiti trud i marljivo raditi prema svojim ciljevima.

Ona je osoba kojoj nijedan zadatak nije pretežak i ne osjeća sram zbog svojih postupaka. Seoski način života pričinjava joj neizmjernu radost i u njemu se potpuno uživi. O tome svjedoči njezina sposobnost obavljanja zadataka koji se za muškarce obično smatraju napornima, bez ikakvih očitih poteškoća.

Sigurno je da će Jovana biti tema razgovora u budućnosti. Ona je uspješna žena koja vodi vlastito poljoprivredno gospodarstvo.