OTAC MILICE TODOROVIĆ RADI NA PUMPI I ZVIJEZDA JE INSTAGRAMA ! EVO ŠTA ON KAŽE NA TO ŠTO GA SUPRUGA I KĆERKA STALNO SNIMAJU!

0

Poznata pjevačica Milica Todorović jako često iznosi činjenicu da se ponosi sa svojim roditeljima, a nije nikada krila sa čime se njen otac bavi. Na društvenim mrežama stalno pokazuje smiješnje trenutke koje provodi sa svojim roditeljima. Poznato je da je Milica miljenica publike, i gdje god bi se pojavila, uvijek napravi sjajnu atmosferu te su njene žurke za pamćenje.

Zbog posla kojim se bavi, Milica provodi rijetko vrijeme skupa sa porodicom, a kada za to ima priliku, trudi se da iskoristi svoje vrijeme što je bolje moguće. Ali, Milicin otac radi na benzinskoj pumpi koja se nalazi u centru Kruševca, te je zbog svoje duhovnosti na Instagramu uspio postati velika zvijezda.

“Jao još će ispasti da sam ja veća zvijezda od Milice. Znam da sa poznat, to me snimaju moja žena i kćerka pa sa mnom izbijaju šale. To se sviđa ljudima, dlaze ovdje jer vide svi gdje radim”- naveo je Milan, te dodao kako mnogi dođu sa kolima, zaustave se i onda ga snimaju za mnoge društvene reže, slikaju se sa njim, a on na to sve govori da mu je simpatično i da se ne ljuti.

Rekao je da mu kćerka mnogo nedostaje, i da je on u Beogradu najčešće zbog posla, ali da je majka i sestra posjećuje. Milan je upoznat sa tim da nejgova kćerka radi puno, i da može doći do njega samo kada ima vremena. Milan se pričao sa novianrem, nakon toga se izvinuo, jer je morao ići, kako govori na pumpi je stvorio poduži red, a mnogi dolaze kod njega kako bi natočili gorivo.