Jedva čekaju da prinova stigne u njihov dom: Nemanja krišom otkrio najlepše vesti, Tasa ne krije suze radosnice FOTO

0

Nemanja je jedva suzdržao uzbuđenje kada je sa svojim najbližima podijelio uzbudljivu vijest: stiže prinova. Kako su dani prolazili, njihovo iščekivanje eksponencijalno je raslo, a njihova sreća prelijevala se. Tasa, shrvana radošću, nije mogla suspregnuti suze zahvalnosti i ganuća. Pomisao na doček svog mališana ispunila im je srca neopisivim osjećajem blaženstva i uzbuđenja.

Nemanja odaje dubok osjećaj samopouzdanja. Predviđa se da će jedna od najtežih godina obitelji Gudelj biti 2023. Svi smo promatrali potresna vremena kada su Nemanja i Anastasija doživjeli tragičan gubitak svoje bebe. Neizmjernu patnju doživjela je i Ceci kada je doznala da je nerođenoj bebi njezine kćeri u petom mjesecu trudnoće iznenada prestalo kucati srce. Iako je riječ o jednom katastrofalnom događaju, samo je jedan u nizu nesretnih događaja koji su zadesili ovu uglednu obitelj.

Nedavni događaj s Gudeljom, koji se zgužvao na terenu i nakratko prestao disati, bio je potres za svjetske medije. Srećom, Nemanjin brat se uspio izvući zahvaljujući brzim i točnim akcijama liječničke ekipe njegovog kluba. Ipak, nakon stabilizacije stanja susreo se s novim preprekama. Unatoč opsežnim terapijama, ostala je neizvjesnost oko mogućnosti mlađeg Gudelja za povratak u momčad Cordobe.

Unatoč suočavanju s ogromnim nedaćama, njegova nesalomljiva snaga volje i mladenačka otpornost pokazale su se pobjedničkim. Dragi je nadmašio sva očekivanja i brzo se oporavio te ove sezone ponosno predstavljao svoj dragi klub. Pokazao je iznimne vještine i istaknuo se kao jedan od najboljih igrača momčadi. Iako Nemanja i Anastasija nisu mogli fizički da ga bodre s tribine, zdušno su ga bodrili preko televizijskog ekrana. Srpski reprezentativac trenutak uručenja nagrade ponosno je podijelio na Instagramu.