VOJAŽ SMUVAO ATRAKTIVNU BUGARSKU FOLKERKU! Sve bivše pale u zaborav, evo gde su konačno UHVAĆENI ZAJEDNO!

0

Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, bio je potpuno zapanjen popularnom bugarskom koleginicom Desitom! mediji od pouzdanog izvora saznaje da je nedugo nakon raskida sa tiktokerom Anastasijom Lukić, počeo da se viđa sa nekim novim. Nekoliko puta je bio u Bugarskoj kako bi posjetio svoju novu djevojku, koju još nije predstavio javnosti.

– Vojaž je odlepio za Desitom. On ne krije da ima devojku, da je zaljubljen i da mu partnerka nije Srpkinja. Svaki slobodan trenutak koriste da provedu zajedno, pa kad mu obaveze to dozvole, on na dan-dva ode do Sofije kako bi se videli i malo uživali. Bio je i prošle nedelje tamo, otišao je odmah posle nastupa u jednom klubu u dijaspori. Neki fanovi su ih prepoznali dok su se šetali bugarskom prestonicom, pa se priča brzo proširila. Za sada uživaju, jako im je lepo. Oni su se najpre redovno čuli preko video-poziva, što su i pokazivali na svojim Instagram storijima. Čim su se i uživo videli, shvatili su da je to to i odmah su se i smuvali. Zajedno su malo manje od mesec dana. Da su emocije između njih jake, vidi se i po romantičnim porukama na društvenim mrežama. Ljubav se definitivno ne može sakriti – završava naš izvor.

Priča se da je Desislav Georgijeva Dimov, poznatiji po svom Instagram profilu @desita, u vezi sa Vojažem. Njih dvoje već neko vrijeme lajkuju međusobne objave na platformi društvenih mreža, a fanovi su počeli spekulirati da se zabavljaju. Na TikToku se nedavno pojavio snimak koji tvrdi da prikazuje njih dvoje zajedno, što je dodatno podstaklo glasine.

Podsetimo, reper je nedavno za domaće medije govorio o novoj devojci koja nije iz Srbije.- Moja devojka je mnogo poznata, velika je zvezda, uopšte nije iz Srbije. Dosta lako održavam vezu na daljinu, uvek se nađemo u nekoj državi između. Ovo je idealno, nemam stres da moram uvek da budem tu prisutan – izjavio je Vojaž.