O našoj poznatoj glumici Anđelki Prpić se dosta pisalo u posljednja dva mjeseca, najviše zbog njenog privatnog, a ne poslovnog života. Naime, saznalo se da je popularna srpska glumica u šestom mesecu trudnoće, sa oženjenim kumom, kao i najboljim prijateljem svog bivšeg supruga. Novinari su je napali sa svih strana, a velika većina javnosti ju je zbog toga najoštrije osudila.

Kada su njenog bivšeg muža pitali šta misli o njihovom braku i bebi koja se sprema, on je sarkastično ponudio da im da svoje prezime ako žele da se venčaju. Najgore je što mu je trebao biti kum, ali je zbog Anđelke Prpić nakon 11 godina napustio svoju vjerenicu.

Anđelka je prije skoro mjesec dana započela nove projekte u Hrvatskoj kako bi izbjegla medijski pritisak s kojim se suočavala u Srbiji. Nedavno je na Instagramu objavila sliku na kojoj se vidi da je trudna sa svojim drugim djetetom.

To je za nju veoma novo, jer je svog prvog sina Jakšu dobila kada je bila mnogo mlađa. Novopečena izabranica joj je velika podrška tokom cele trudnoće, a beba će stići u junu ove godine.