EVO SA KIM SPAVA TEODORA DŽEHVEROVIĆ Nakon što je raskinula sa Ninom, pevačica je odlučila da joj krevet ne bude prazan: TO MI FALI (FOTO)

0

Teodora Džehverović nedavno je prekinula dugogodišnju vezu, a sada je otkrila da će nakon raskida sa prethodnim partnerom spavati sa nekim novim.Teodora je na društvenim mrežama podijelila video na kojem je pokazala nove igračke koje je kupila. Rekla je da planira da spava sa plišanom životinjom.

-Definitivno sam profesionalac u trošenju novca na gluposti, umesto da na pumpi kupim nešto da grickam, ja sam kupila ovo čudo. Želim da mi bude tu i da spavam sa tom plišanom igračkicom, nešto mi to fali. Zamišljam sebe kako legnem uveče i imam to nešto što zagrlim. A ova druga igračka je definitivno mnogo bolja zato što će mi izlečiti stres, nadam se- rekla je Džehva.

Nakon što je prošla kroz težak raskid, odlučila je da se potpuno preda svojoj prvoj ljubavi: plesu. Teodora je sada dokazala da je sposobna da sebi pruži ljubav koju zaslužuje.Naime, Džehva je na svom Instagram nalogu podijelila citat s kojim se jasno poistovjećivala i poslala jasnu poruku koliko je važno ne zanemariti sebe.

-Toliko sam se trudila da ugodim svima da sam se jedan dan zapitala kada sam poslednji put ugodila sebi. A onda sam shvatila da i ne znam čime sebi da ugodim jer sam negde usput zaboravila u čemu uživam i koji kolač najviše volim. Celi život paziš da ne povrediš one koje voliš, a onda se setš da si ti neko koga voliš. I zato neka te briga ako nekada kažeš: “Ne mogu danas, ne želim, neću”, jer moram sebe staviti ispred svega. Sebe ćeš dati na sve strane, svima, uvk, dok te jednog dana nešto ne zaboli pa ne skontaš da ti je ostalo još par meseci života. Ne može ni telo doveka, zar ne? Onda poludiš d besa i pitaš se da li je sve to vredelo. Ne čekaj. Proći će ti ovo malo života tako brzo. Ugodi sebi- pisalo je u objavi.