Petar Strugar, istaknuti glumac mlađe generacije, ranije je bio u braku s kolegicom Ivanom Nikolić. Unatoč tome, Strugar je poznat po želji da svoj osobni život zadrži u tajnosti, posebice od medija, zbog čega o ovoj kratkoj romansi nema dovoljno podataka. Ima buran ljubavni život i važi za jednog od najharizmatičnijih pojedinaca na javnoj sceni Srbije.

Ivana se pojavila u nekoliko projekata poput “Ubojice moga oca”, “Sinđelići” i “Obilježeni u reketu” koje je televizijska publika imala prilike vidjeti. Tijekom braka Ivana i Petar dobili su sina Zarija, a njihova je veza trajala do 2015. U razgovoru za Blic Ivana je otkrila da su ona i Petar nakon razlaza ostali u prijateljskim odnosima. Naš trenutni fokus je rješavanje problema koji je moguće popraviti i marljivo radimo na pronalaženju rješenja. Naši napori omogućili su nam da održimo pozitivno prijateljstvo koje donosi zadovoljstvo. Također surađujemo u odgoju sina i bavljenju aktivnostima kao što je jahanje, koje ima posebno mjesto u mom srcu zbog dragih uspomena iz djetinjstva. Sada je to postao zajednički hobi koji nam svima donosi radost.

Petrov bliski odnos s Ivanom izgrađen je na međusobnom povjerenju i otvorenoj komunikaciji. Unatoč tome što je šest godina starija od njega, Ivana smatra da se s Petrom može razgovarati o svemu, samo da se tome pristupa prijateljski. Njezin Instagram profil otkriva da je predana majka, unatoč brojnim obvezama. U nedavnoj objavi podijelila je fotografiju svoje kćeri Zarije snimljenu uz rijeku prije nekoliko tjedana, uz natpis “Divan dan”. Slika prikazuje Zarijin izvanredan rast tijekom vremena, što je dokaz Ivanine brige pune ljubavi i njege.

U obiteljskom albumu nalaze se brojne fotografije koje svjedoče koliko uživaju u zajedničkom druženju. Ove nježne trenutke podijelila je i Ivana na Instagramu, osvojivši obožavatelje među svojim pratiteljima. Kad god joj je potrebna pomoć oko akademskih obaveza, Zaria se okreće svom omiljenom ljubimcu, Bekiju. Prije sadašnje veze s kolegicom Ninom Nešković, Petar Strugar bio je u ljubavnoj vezi s pjevačicom Milicom Todorović. Nakon prekida, s Oljom, osobom čiji identitet ostaje neotkriven, dobio je sina Ivu.