Godinama je sve obmanjivao! Dugo skrivana tajna Aca Pejovića konačno otkrivena, ništa nije kako izgleda

0

Aca Pejović je veoma popularan zabavljač u Srbiji i čitavom regionu. Mnogo puta je nastupao u nekim od najvećih sala i svaki njegov koncert prati veliki broj posetilaca. Mnogi ga smatraju jednim od najboljih vokala i često sudjeluje u zabavnim emisijama kao gost. Njegov privatni život pun je sočnih detalja koji su oduvijek zanimali domaću javnost. Svojim pesmama i pozitivnim stavom uvek uspe da oduševi svu publiku u studiju.

U nedavnim razgovorima sa voditeljima i novinarima uvijek je otkrivao sitne detalje koji do sada nisu bili poznati javnosti. U emisiji “Sve u svemu” našalio se da se ne zove Aca, već Aleksandar. Objasnio je da bi ga tako ponekad nazvala samo njegova pokojna majka, i to samo kada je bila ljuta na njega. Stoga mu je veoma neobično kada ga neko zove punim imenom.

“Aleksandar me niko ne zove, samo me je moja pokojna majka tako u životu zvala. Evo recimo moja sestra, najbolja prijateljica Vesna Milanović me je jutros baš zvala i rekla: ‘Je l’ moguće da se ti zoveš Aleksandar?’ Nije znala a družimo se 20 godina” – kazao je tokom svog gostovanja kroz smijeh. Ovaj konkretan podatak o njegovom pravom imenu nije bio poznat velikom broju njegove vjerne publike, pa čak ni bliskim suradnicima, jer je on sebe uvijek nazivao Aco, a nitko nikada nije pretpostavio da je to jednostavno skraćenica njegovog pravog imena Aleksandar.

U nastavku emisije, izjavio je da je prije tri godine izgubio majku i dragu prijateljicu, 2020. godina mu je do sada bila jedna od najtežih i zbog toga je potpuno izbrisao sjećanje na nju, podsjećanje na dvije veoma važne osobe koje je izgubio uvijek ga rastuži. “To je godina koja je apsolutno izbrisana iz mog sećanja i trudiću se da je zaboravim za sva vremena. Gubitak, to znaju oni koji su gubili najdraže, kao što sam ja majku i jednog od najboljih drugova, to su stvari koje svakog od nas čekaju. Nažalost, to je sve sastavni deo života” – dodao je u nastavku.