Tokom prethodne nedelje objavljena je vest koja je zabrinula našu javnost, a tiče se lošeg zdravstvenog stanja Vesne Zmijanac, koja je morala da se podvrgne operaciji tokom koje je ugrađen bajpas. Iako su se mnogi plašili konačnog ishoda, juče se oglasila njena ćerka Nikolija koja je rekla da je njena majka dobro i da je sada usledio period oporavka. Nikolija je rekla da je Vesna dobro i da je u oporavku.

Vesna je bila jedna od najpopularnijih pevačica 1980-ih i 1990-ih, a svaka njena pesma bila je hit. Bila je i jedna od najatraktivnijih pjevačica svog vremena, a njen ljubavni život uvijek je posebno zanimao javnost.Vesnin prvi brak bio je sa Kemišom, ali nije dugo potrajao i ubrzo su se razveli. Ipak, ostali su u prijateljskim odnosima. Vesna je potom ušla u novu vezu sa Vladom Jovanovićem i na kraju se ponovo udala.

Brak šefa marketinga Radio televizije Srbije i poznate pevačice izazvao je veliku medijsku buru. Bilo je jasno da se veza zasniva na velikoj ljubavi i međusobnom poštovanju. Dobili su ćerku Nikoliju, koja je ujedno i jedino dete Vesne Zmijanac. Par se razveo i oboje su se ponovo vjenčali. Vesna je imala sina Luku i ćerku Teodoru.

Nikolija je krenula majčinim stopama i postala popularna pop pevačica. Do sada je postigla veliki uspeh, sa milionima pregleda na “striming” platformama. Izjavila je da je imala divno detinjstvo, te da ju je Vesna uvek podržavala. Ipak, rekla je da bi sve bilo lepše da su njeni roditelji uspeli da ostanu u braku. Bliska je i sa ocem, a Vlado i Vesna su ponosni na njen uspeh.