Razvod Harisa i Meline Džinović je i dalje glavna tema iako je on već i sudski završen. Slijedi borba oko imovine koja neće proteći glatko. Jelena Karleuša poznata je po svojoj otvorenoj prirodi i sklonosti da bez ustručavanja javno iznosi svoje mišljenje. Poznata je po tome što se ne ruši u svojim riječima i uvijek ima nešto za reći na bilo koju temu. Često koristi priliku da okupi i motiviše kolege, a ovoga puta nije se suzdržavala kada je u pitanju Haris Džinović. Razvod između Harisa i Meline Džinović koji je u toku privukao je pažnju javnosti.

Dok je sam kreator šutio po tom pitanju, pjevač je bio prilično glasan o svojim intenzivnim emocijama prema bivšoj supruzi. S druge strane, ima onih koji podržavaju Melinu. Danas se u njihove redove pridružila Jelena Karleuša, koja je možda došla do svoje prelomne tačke i odgovorila na svoj jedinstven način.

Ne samo da je pjevačica podijelila Harisovu fotografiju na svom Instagram storiju, već je izrazila i frustraciju prema koleginici.

Jelena je prenela iskreno saučešće osobi koja je obavestila nadležne u vezi sa ženom koja je rodila njihova dva potomka i negovala ih dve decenije. Ipak, ona je takođe izrazila strepnju, naglašavajući eskalaciju okolnosti praćenu neopravdanom teatralnošću. Iako se činilo da je njihov brak jak i stabilan, Haris se hrabro odlučio da javno otkrije intimne aspekte njihove veze, što je izazvalo značajnu reakciju javnosti.

  • U svojoj završnoj riječi, JK je prenijela svoje ogorčenje zbog ponašanja određenih pojedinaca, razmišljajući o razlozima koji stoje iza poteškoća određenih muškaraca da zaštite svoje lične živote. Prema JK, posledice takvog ponašanja mogu dovesti do problema u odnosima i potencijala za neverstvo.

Nakon još jedne neuspješne zajednice, konkretno braka Dragane Mirković i Tonija Bijelića, poznata pop senzacija otvoreno je izrazila solidarnost sa ženskom strankom. Iako se suzdržala od eksplicitnog spominjanja Tonyja, njene su primjedbe bile nepogrešivo usmjerene na Harisa i njene okolnosti.

 

Biografija pjevačice:

U gradu Beogradu, 17. avgusta 1978. godine, Jelena je u svet ušla kao voljeno dete Divne, proslavljene radijske novinarke, i Dragana Karleuše, kriminalističkog inspektora. Kroz svoje formativne godine, doživjela je odrastanje ispunjeno ljubavlju i radošću, dok su je roditelji obožavali i osiguravali joj bezbrižno djetinjstvo. Čak i nakon konačnog razvoda, odlučili su da neko vrijeme borave zajedno, stvarajući za nju njegujuću i privrženu porodičnu atmosferu.

  • Jelena, živahna mlada devojka, imala je neutaživu želju da se penje po drveću i zumira na svom biciklu neuporedivom brzinom. Ostala je nepokolebljiva u svom uvjerenju da posjeduje izuzetne talente, često razmišljajući kako je nekim čudom izbjegla bilo kakve nezgode koje razbijaju kosti tokom svojih bezbrojnih drskih eskapada. Vođena svojom dubokom empatijom prema životinjama, njegovala je težnje za stvaranjem utočišta u kojem bi napušteni psi i mačke mogli pronaći utjehu.

Jelena je od malih nogu počela da trenira skijanje na vodi i ronjenje pod vođstvom svog oca, stručnog instruktora sportova na vodi. S entuzijazmom se pridružila nebrojenim ekspedicijama koje istražuju Jadran koji oduzima dah, uranjajući se u očaravajući svijet ispod površine. Čak i kada su njeni roditelji zabavljali goste, nije pokazivala znake da ima pravo niti ih je ukorila.

Njeni roditelji su bili ispunjeni ogromnim ponosom zbog ovakvog ponašanja. Za razliku od svojih vršnjaka, smatrala je da su stariji pojedinci privlačniji i uživala je u njihovom druženju. Često je doživljavala osjećaj da je izopćena među svojim vršnjacima, poredeći se s vanzemaljcem usred jata pilića. Ona je ovaj osjećaj pripisala svom izuzetnom IQ-u od 153, kako je utvrđeno ispitivanjem.

Od samog početka njene izuzetne sposobnosti bile su do izražaja dok je u vrtićkim godinama samouvereno pokazivala svoje pevačko i plesno umeće pred vršnjacima. Tokom ovih zadivljujućih nastupa prvi put je shvatila svoju duboku strast i crpila snagu iz divljenja publike. Potvrđivanje kontrole nad situacijama oduvijek je bila njena odlučujuća karakteristika, i dok se spremala da krene na svoje obrazovno putovanje, s nepokolebljivom je odlučnošću prihvatila predstojeće obaveze i odgovornosti.

Tokom svog školovanja pokazala je izuzetne sposobnosti u svim predmetima osim matematike. Koristeći svoju karizmu kao zaštitnu barijeru, često je izbjegavala sve negativne posljedice. Smatrala je malo potrebe da posveti mnogo vremena učenju kod kuće, jer je jednostavno obraćanje pažnje tokom nastave bilo dovoljno. Međutim, kako je s visoka gledala na svoje vršnjake, počela je žudjeti za društvom svojih prijatelja. Kao blagajnik, njene odgovornosti su uključivale prikupljanje sredstava, ali je često odlučila da novac potroši u McDonald’su, a ne na poduhvate vezane za školu.