U razdoblju od 40 godina Zorica Marković živi u Beogradu, od čega 27 godina u Jajincima, gdje posjeduje cijenjenu obiteljsku kuću u koju je uložila znatna sredstva. Međutim, sada tvrdi da je dosegla svoj limit. U potrazi za mirom, pokrenula je pregovore za kupnju imanja koje se nalazi daleko od grada, shvaćajući da je mir koji je nekada voljela nestao. Zorica je svoju izjavu započela izrazom uvjerenja da trenutni razvoj na ovim prostorima nalikuje rastu i glamuru Hollywooda.

  • Naglasila je kako se upravo ovaj dio grada širi i gradi, te postaje najljepši rubni dio. Pjevačičina želja bila je izgraditi rezidenciju za sebe i svoje sinove, pa je otkrila presudne faktore koji su utjecali na njenu odluku da se nastani u ovom specifičnom dijelu Beograda. “Iako posjedujem nekretnine razasute po cijelom gradu, ovdje sam živjela nevjerojatnih 27 godina”, otkrila je. “U početku sam dao prednost odabiru škole koja će prikladno primiti moje sinove. Osim toga, područje se može pohvaliti iznimnim ambijentom, karakteriziranim normalnošću i mirom. Zaista se osjeća kao raj; po mom dolasku, ovo mjesto nije bilo ništa više od skromnog sela , s vrtom, kokošima i kozama, u čemu sam jako uživala, međutim, kako su godine prolazile, prostor je postajao sve zagušeniji, podsjećajući na užurbane Terazije”, objasnila je.

Kao rezultat toga, odlučila je potražiti utjehu na drugom mjestu. U blizini moje kuće gradi se masovno, nalik na mravinjak. Iako moram otići iz ovog užurbanog središta, sigurno će se naći još netko tko će cijeniti energiju i aktivnost koju donosi. Mene, kao rođenog Kosjerićanina, ovaj kraj podseća na Avalu. Prešavši iz svog skromnog obitavališta, posvetio sam se radu i izgradnji, osiguravajući uspješnu budućnost za svoja dva sina. Čak i sada, dok gledam ovaj transformirani grad, on se razvio u užurbanu metropolu kojom sam se uspješno snalazio u svakom aspektu svog života, kako se umjetnik prikladno izrazio.

  • Zorica Marković, poznata srbijanska turbo-folk pjevačica rođena 9. lipnja 1959. godine u Kosjeriću, utjehu je pronašla u čestim odlascima na Divčibare i Požarevac, gdje je stekla čvrstu mrežu prijatelja. S pogledom usmjerenim u budućnost, Zorica razmišlja o tome da jedno od ovih mjesta postane njezino stalno prebivalište. Zapravo, trenutno je angažirana u pregovorima o kupnji velikog imanja koje krasi veličanstvena kuća. Unatoč tome što je završila samo 8 razreda osnovne škole, Zoricu je talent odveo u zvijezde 1980-ih, skupivši impresivnu rekordnu prodaju od preko 5 milijuna. Svoj proboj u industriji pripisuje podršci i mogućnostima koje joj je pružio pjevač Mitar Mirić, koji ju je ljubazno pozvao da nastupi uz njega. U svojim ranijim godinama Zorica se aktivno bavila sportom, posebice rukometom, pokazujući svoju atletsku sposobnost.

Danas svoje slobodno vrijeme posvećuje trčanju. Međutim, Zorica se suočava sa zdravstvenim izazovima vezanim uz njezino srce, zbog kojih je potrebna promjena načina života i prehrane. Glazba u kojoj uživa u privatnim trenucima razlikuje se od glazbe kojom se profesionalno bavi, što je dovelo do njezinog divljenja prema dva posebna benda: Pink Floyd i Korn. Kao vlasnica cijenjenog restorana “Lepeza” u Jajincima, ugošćuje brojna popularna lica sa estrade.

  • Iz prijašnjih brakova dobila je dva sina Dejana i Iliju. Ionako impresivnom životopisu pridodala je nezaboravno pojavljivanje u kultnom filmu “Koža napeta 3” i nezaboravnu izvedbu jednog od svojih najvećih hitova “Lijte kiše”. Njeno prisustvo osjetilo se iu reality emisijama poput “VIP Veliki Brat”, “Parovi” i “Farma”. Nažalost, izbačena je s “Farme” zbog fizičkog obračuna sa starletom Stanijom Dobrojević, no to nije spriječilo producente da je ponovno pozovu za izdanje 2016. godine. Tabloidi često ističu njezino ime, često je povezujući s mlađim muškarcima i optužujući je da ima dugove prema mnogim bivšim suradnicima, prikazujući je u nepovoljnom svjetlu. Zabrinjavajući izvještaji pojavili su se i u vezi s njezinim suprugom Kemalom, s kojim je bila u braku desetljeće, u kojima se navodi da ju je fizički zlostavljao nakon što je otkrio njezinu nevjeru. U nastojanju da podijeli svoja životna iskustva, izrazila je namjeru da objavi knjigu koja se bavi poteškoćama s kojima se suočavala.