Jedna od pjevačica koja je ostavila traga na estradnoj sceeni je Maja Nikolić koja iza sebe ima karijeru u kojoj se može pohvaliti velikim brojem hitova. Kada je u pitanju njen privatni život tu nije4 imala puno sreće i razvela se od svog supruga sa kojim ima sina.

  • Maja Nikolić godinama je istaknuta osoba u glazbenoj industriji. Njezino se ime često povezivalo sa skandalima, što nas navodi da vjerujemo da smo dobro informirani o njezinom životu, uključujući njezine brakove i djecu. Ipak, mlađi brat Maje Nikolić ostao je u sjeni, uglavnom nezapažen.

Prošlo je dosta vremena otkako je Marko Nikolić preselio u Austriju. Uspješno je završio studij jazza i solo pjevanja na prestižnoj Glazbenoj akademiji u Grazu. Iako je imao priliku pokazati svoj talent na raznim festivalima, nije postigao značajnije priznanje.

Za razliku od njih, brat Maje Nikolić s ponosom može reći da ima skladan i zadovoljan bračni život.

Prije četiri godine susreo se s Anom Bučević, poznatom kao eminentna motivacijska govornica u regiji. Od njihovog prvog susreta postalo je sasvim jasno da im je suđeno da budu zajedno i od tada su nerazdvojni.

 

Marko je iz Niša, Ana iz Splita i zajedno kuju svoju budućnost u živahnom gradu Beču.

Par je zavjete izmijenio u dva odvojena navrata, jednom u Beču i drugi put u Beogradu. Majini osjećaji prema njezinoj snahi bili su očiti u iskrenoj poruci koju je napisala u čast njihovog vjenčanja.

“Najdraža Ana, želim ti toplu i srdačnu dobrodošlicu, moja voljena, u našu dragu obitelj. U ovom trenutku ispunjen sam neviđenom radošću, jer nikada nisam svjedočio čarobnijoj izjavi ljubavi. Ja sam Zaista sam zahvalna što nas veže ne samo krv, već i duboka duhovna veza, ljubav koja nadilazi sam život. Od danas te s ponosom proglašavam svojom sestrom, vezom koja će trajati zauvijek i dalje.

I Marko i Ana imaju djecu iz prijašnjih veza i brakova, a ta su djeca radosno prigrlila njihovu ljubav.

 

U udobnosti vlastitog doma Marko me iznenadio prosidbom, a uz nas su bila naša djeca. Kad smo se svi okupili u dnevnoj sobi, graciozno je kleknuo i nježno me uhvatio za ruku. Marko, poznat po svojim romantičnim gestama i sposobnosti stvaranja nezaboravnih uspomena, ostavio me potpuno bez znanja o tome što se događa, baš kako se jednom prilikom izrazio poznati Hrvat.

Marko je popravio svaki aspekt ženstvenosti u meni. Ljubav kojom me obasipa je bez premca, nadilazi ljubav bilo kojeg drugog čovjeka. Ovo priznanje dolazi od Ane Bučević, renomirane osobe u trenerskoj sferi, s legijom odanih sljedbenika.

Biografija Maje Nikolić:

Njen sin Novak rođen je 1997. Sljedeće godine vratila se u Srbiju i doživjela ogroman uspjeh sa svojim snimljenim pjesmama. “Ne pitaj me više” osvojila je prvo mjesto na natjecanju Beogradsko proljeće, “Uzmi me” privukla je pozornost na Budvanskom festivalu, a “Varali me svi” osigurala joj je treće mjesto na Sunčanoj skali.

Uz ove hitove, na njezinom albumu “Take me”, objavljenom 1999., našli su se i druge zapažene pjesme. Neposredno prije bombardiranja održala je inauguracijski koncert u Sava centru. Godine 2000. predstavila je album “Iz inata”. Godine 2001. sudjelovala je na dva festivala, izvodeći “Ti da platiš” u Zrenjaninu i “Plačite” u Budvi. Na kraju se preselila u Sjedinjene Države. Godine 2003. ušla je u drugi brak s Vukom Kandićem i s pjesmom “Bolesna” odnijela pobjedu na Zrenjaninskom festivalu.

Godine 2004. bilo je u planu da se pojavi na Sunčanim skalama sa zanosnom pjesmom “Tonem do dna”, ali je na kraju odustala u jedanaestom satu. Sljedeće godine stala je na pozornicu Sunčane skale izvodeći očaravajuću pjesmu Stoti put. Osim toga, njezin talent pokazao je i na Radijskom festivalu, gdje je očarala publiku očaravajućom melodijom “Ne traži me više”.

Godina 2006. bila je doista izvanredna jer je donijela niz radosnih događaja, uključujući rođenje sina Lazara, hvalevrijedno treće mjesto na Radio festivalu s iskrenom himnom “Pokloni se” i dugo iščekivano izdanje njenog dirljivog albuma “Za moju dušu”. Usred tih trijumfa, suočila se i s osobnim izazovima, poput raspada braka s Vukom Kandićem, s kojim i dalje vodi pravnu bitku za skrbništvo nad njihovim voljenim sinom Lazarom.