I dok je Jelena Karleuša svjetsku slavu i popularnost stekla uspješnom nogometnom karijerom, njezin zakoniti suprug Duško Tošić ne prestaje plijeniti pažnju javnosti bračnim svađama koje traju, a svaki put kad se oglasi salva reakcija i komentara . Fotografija koju je bivši nogometaš, uspješni menadžer, podijelio na svom Instagram profilu, a na kojoj se nalazi zanosna dama, izazvala je značajnu pozornost, potvrdivši istinitost stvari.

  • Na popularnoj društvenoj mreži koja je jako kružila fotografijom vidi se Duško Tošić kako radosno grli svoju sestru, sa širokim osmijehom koji odražava njegov neizmjerni ponos. Povod za ovu dirljivu scenu je proslava rođendana njegove sestre Katarine. Duško je uz fotografiju napisao srdačnu poruku kojom je najtoplije čestitao rođendan ženi koja mu je nedvojbeno najveća podrška i inspiracija u životu. Objava Duška Tošića izazvala je mnoštvo pozitivnih komentara i čestitki.

Uz to, izraženo je divljenje fizičkim izgledom i ljepotom Tošićeve sestre, koja je nedavno proslavila 43. rođendan. Poznato je da Katarina jako voli svoje nećake, Atinu i Niku, te s njima provodi kvalitetno vrijeme kad god joj to raspored dozvoljava. Unatoč bračnim nesuglasicama između pop dive Jelene i njezinog brata, Katarina je s Jelenom uvijek gajila čvrstu vezu. Uveliko se nagađalo da će se Jelena i Duško ipak razvesti. Vrijedi spomenuti da je Duško nedavno boravio u rodnom mjestu u blizini Zrenjanina, gdje mu je i danas prebivalište majke.

  • Oduvijek je radije bila povučena, a za Tošića je, pored njegove sestre i kćerke, izuzetno važna. Duško Tošić, srpski profesionalni nogometaš, trenutno služi kao lijevi bek za turski klub Kasımpaşa od 2021. Također je predstavljao i seniorsku reprezentaciju Srbije. Rođen 19. siječnja 1985. u Zrenjaninu, započeo je profesionalnu karijeru u OFK Beogradu i od tada je igrao za razne momčadi uključujući Sochaux u Francuskoj, Werder u Njemačkoj, Queens Park Rangers u Engleskoj, Crvenu zvezdu u Beogradu, Beşiktaş u Turskoj i Gwangju u Kini.

Za reprezentaciju Srbije debitirao je 2006., Tošić je do 2018. skupio 26 nastupa i postigao jedan gol. Duško Tošić je svoj put u svijetu nogometa započeo u zrenjaninskom Nogometnom klubu Proleter. Međutim, u OFK Beogradu je kao seniorski igrač istinski ostavio trag. Tijekom boravka u beogradskom klubu pokazao je svoje umijeće u 80 utakmica, a u šest je navrata zatresao mrežu. Nakon boravka u Srbiji, Tošić je prešao u francuski klub Sochaux, gdje je doživio uspjeh osvojivši Kup Francuske u samo jednoj sezoni. Ovo postignuće privuklo je pozornost skauta iz Italije, Njemačke i Španjolske.

  • Na kraju se Tošić našao na potpisivanju ugovora s Werderom iz Bremena na početku sljedeće sezone, a ugovor je trajao do 2011. godine. Duško Tošić, koji je odrastao u selu Orlovac kraj Zrenjanina, od malih je nogu gajio duboku strast prema nogometu. Međutim, zbog financijskih ograničenja, njegovi roditelji, Milorad i njegova supruga, nisu mogli podržati njegove snove. Zbog toga su donijeli tešku odluku da ga upišu u Dom za nezbrinutu djecu “Angelina Kojić Gina” u Zrenjaninu.

Duško je u ovom internatu ne samo stekao obrazovanje već je imao priliku trenirati i razvijati svoje nogometne vještine. Unatoč udaljenosti od obitelji, Duško je bio okružen ljubavlju i brigom. Prema riječima susjeda i osoblja u internatu, odgajan je u okruženju ispunjenom roditeljskom ljubavlju. Redovito bi se vraćao kući u Orlovac, a roditelji su se trudili da ga što češće posjećuju u Zrenjaninu. Ova nepokolebljiva podrška njegove obitelji odigrala je ključnu ulogu u Duškovom odrastanju i putu ka tome da postane profesionalni nogometaš.