Iako ljudi misle da slava i bogatstvo donose sreću to i nije slučaj što se dobro može vidjeti iz primjera koji vam danas donosimo. Loni Wilson (39), bivša supruga glumca Jeremyja Jacksona, poznata po ulozi Hobija Buchanana, voljenog Mitchovog sina u hit seriji “Beachkeepers”, nedavno je snimljena kamerom u blizini kvarta Venice Beach u Los Angelesu. Angeles. Nakon što je nestala iz očiju javnosti prije nekoliko godina, Wilsonova, bivša fitnes manekenka, nažalost se od 2016. našla kao beskućnik, boreći se s razornom ovisnošću o kristalnom metu i mnoštvom izazova mentalnog zdravlja.

  • Na fotografiji se vidi kako gura svoje lične stvari u kolica za kupovinu, dok je sa novinarima The Sun-a podelila da “napreduje” i da u poslednje vreme nije imala nikakav kontakt sa Džeremijem Džeksonom. Kako prenosi “Dejli mejl”, Loni je izrazila nespremnost da se upusti u razgovor sa Džeremijem i njenim prijateljima, navodeći da je zadovoljna trenutnim stanjem i ne želi da prima nikakvu pomoć od bilo koga. Često se desi neki preokret u životu poznatih ličnosti da s vrha padnu na dno, tako da ova priča ne iznenađuje. Njen sjajni život u Holivudu odjednom se prerušio u život na ulici.

 

Ova 30-godišnja žena nepokolebljivo potvrđuje svoju sposobnost samostalnog napredovanja, izjavljujući da “može da se izdržava” i da ima sve potrebne namirnice zbog bogatog okruženja.

“Ne posjedujem mobilni uređaj. Imam hranu i sklonište. Povremeno prikupljam sredstva i otkrivam hranu u kontejnerima ili u neposrednoj blizini ustanova. Ima ih u izobilju”, izjavljuje ona. Loni, koja je nekada bila predstavljena na naslovnoj strani magazina Glam Fit u Australiji, sada ima živahnu ružičastu kratku frizuru, održava vitku građu i nedostaje joj nekoliko zuba.

Prema izvještaju “The Sun”, njena kolica su bila prepuna raznih odjevnih predmeta i drugih predmeta koji su je zainteresovali dok je pretraživala obližnje kante. Uprkos činjenici da su se njeni poznanici potrudili da joj pomognu dva puta u 2018. godini, Loni izražava uvjerenje da niko nema brige za nju i da nema želju za interakcijom s njima.

Ovakav način razmišljanja doveo je do razvoja psiholoških problema, zbog čega je povjerovala da je podvrgnuta električnoj torturi u svom stanu. Lonine finansijske borbe i nemogućnost da osigura stabilan posao na kraju su rezultirali njenim deložacijom iz svoje rezidencije u zapadnom Holivudu, ostavljajući joj drugog izbora osim da izdrži život na ulici.

Ona je 2018. godine izrazila nevericu i ispričala rasplet svog života koji je uključivao gubitak dva posla i beskućništvo. Poslednje dve godine našla se bez stabilnog mesta za život. U pokušaju da pruži pomoć, Daily Mail se obratio stručnjaku Larryju Marinelliju, poznatom po svojoj stručnosti u pomaganju osobama koje se bore s ovisnošću.

  • Ovoj Amerikanki je ponuđena besplatna podrška i predstavljen joj je sveobuhvatan plan liječenja, ali je odbila ponudu. Nakon burnog braka sa glumcem Jeremyjem Jacksonom, Loni je doživjela težak emocionalni kolaps. Prelaskom na ulogu asistenta u centru za plastičnu hirurgiju u Los Anđelesu, njen život se pogoršao 2016. godine kada je puštena s posla nakon psihičkog sloma, što je kasnije dovelo do gubitka doma.

U jednom trenutku je imala ulogu fitnes instruktora i čak je imala čast da bude predstavljena na naslovnicama časopisa. Međutim, njene borbe protiv mentalnog zdravlja uticale su na njen život, odvevši je na put beskućništva. Ona sada preživljava čeprkajući po kanti za smeće za hranu.

Navodi se da je odbila bilo kakav oblik pomoći, vjerujući da može sama bez ičije simpatije. Uprkos optimizmu javnosti u pogledu Loninog oporavka i iskupljenja, njena situacija se nastavlja pogoršavati. Loni Willison godinama osvaja publiku svojim transformativnim životnim stilom. Nekada se smatrala jednom od najprivlačnijih žena, a sada je bez stalnog prebivališta i ima potpuno izmijenjen izgled.

Prošli su dani njenih lepršavih, zlatnih pramenova i upečatljivih karakteristika lica; zamijenjene su likom neprepoznatljivim onima koji su je nekada poznavali. U dobi od 40 godina izgleda znatno starije uprkos prethodnoj karijeri modela i fitnes instruktora. Vrijedi napomenuti da je Loni ranije bila u vezi sa Jeremy Jacksonom, zvijezdom televizijske serije “Baywatch”.

Dugi niz godina, ovaj model se suočavao sa beskućništvom, pribjegavajući brbljanju po kanti za smeće za hranu i sklonište. Priča se da je odlučno odbijala pomoć, čvrsto uvjerena da je sama sebi dovoljna i da joj nije potrebna ničija simpatija. Uprkos optimističkom iščekivanju Loninog iskupljenja i ponovnog oživljavanja, njena situacija se nastavlja pogoršavati.

  • Sve češće se pojavljuju slike koje prikazuju Lonija u stanju nereda i zapuštenosti, kako juri kroz kante u potrazi za hranom. Može se uočiti oštra suprotstavljenost između fotografija od prije nekoliko godina i onih nedavno snimljenih, otkrivajući oštru transformaciju od privlačnog i zadivljujućeg izgleda do onog kojim dominiraju umjetna poboljšanja. Loni služi kao svjedočanstvo o potencijalnim posljedicama kada žena dozvoli sebi da izgubi kontrolu.